До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Грейс Келлі, принцеса в Dior" – нова виставка в будинку-музеї Крістіана Діора

Легендарна парфумерія Diorissimo, створена Едмоном Рудницьким, відкрила нову главу історії про міцні зв'язки монархів і модного Дому Dior. Ця історія почалася з аромату Eau Fraiche, який так високо цінував тринадцятий князь Монако, Реньє III.

Виняткову історію відносин між Dior і князівством Монако вирішили вшанувати виставкою в будинку-музеї Крістіана Діора у Гранвілі, де представлять справді цінні експонати. Від вбрань Грейс Келлі до пляшечок унікальних ароматів – експозиція побудована таким чином, щоб показати прихильність модного Дому та Княжого палацу Монако один одному.

Реклама

Грейс Келлі, 10-а княгиня Монако, відома як одна з найбільш лояльних клієнток модного Дому, яка любила сяяти в Dior протягом всього свого життя. У 1960-і і 1970-і роки Марк Боан, на той момент креативний директор Dior, був головним дизайнером в житті принцеси та раз за разом доповнював її красу своїми вбраннями. У його елегантних сукнях Грейс з'являлася ледь не на всіх заходах: від кінопрем'єр до офіційних зустрічей разом з чоловіком. Завдяки такій прихильності до Будинку принцеса навіть стала спонсором першого дитячого бутіка, відкритого 1967 року.

Любов Келлі поширювалася не тільки на одяг, але і на аромати і косметику. До слова, принцеса Монако сприяла призначенню Сержа Гефтлера Луїше, засновника парфумерної лінії Dior, на посаду директора Товариства морських купань Монако. Також парфуми Christian Dior презентували як подарунок учасникам балів, організованих на підтримку Червоного Хреста в Монако.

Величезні пляшки з монограмою, дорогоцінні кастомізовані флакони, лімітовані видання, аромати, які переробляли і виготовляли спеціально для монархів, разом з вбраннями і рідкісними речами, які відстежують десятиліття дуже особливих відносин між Dior і принцесою, будуть представлені на виставці "Грейс Келлі, принцеса в Dior", яка триватиме з 25 квітня до 17 листопада в будинку-музеї Крістіана Діора у Гранвілі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.