До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Футболка для тих, хто збирається на прем'єру фільмів "Барбі" та "Оппенгеймер"

Життя мільйонів людей змінилося після того, як стало відомо, що прем’єри фільмів "Барбі" Грети Гервіг та "Оппенгеймер" Крістофера Нолана відбудуться в один день. 21 липня 2023 року увійде в історію кіно як день, коли кіноглядачі будуть змушені вибирати між переглядом суворого трилера про людину, яка допомогла створити атомну бомбу, та комедією з секс-бомбою Раяном Ґослінгом.

Раян Гослінг у фільмі
Раян Гослінг у фільмі "Барбі"

Реклама

Однак чи варто обирати? Насправді можна встигнути переглянути два фільми в один день. Й для тих, хто збирається це зробити, створили спеціальний мерч. Попрацювавши над декількома різними дизайнами, заповзятливий користувач Twitter @NotoraEnt знайшов ідеальне поєднання логотипів стрічок "Барбі" та "Оппенгеймер", розмістивши назву кожного фільму та дату виходу на двоколірній футболці. Як не дивно, ця річ стала вірусною, й надихнула принаймні ще одну людину втілити футболку в життя за кілька днів.

Це, звісно, тільки привернуло увагу до того факту, що, так, прем’єри "Барбі" та "Оппенгеймера" справді відбуваються в кінотеатрах в один день. Утім, з цим кроком Warner Bros. і Universal втрачають гроші не лише на прокаті, а й не продаючи цю річ. Буквально.

Єдина легітимна кросоверна футболка Barbie/Oppenheimer (Barb-enheimer?) продається людиною, яка сама її придумала. Погана новина полягає в тому, що попереднє замовлення на футболку майже відразу розкупили. Це неабияке досягнення — навіть найбільший бренд вуличного одягу на планеті не може так захопити людей сьогодні.

Кілліан Мерфі в фільмі
Кілліан Мерфі в фільмі "Оппенгеймер"

Так, з певних причин якийсь алгоритм чи астрологічна карта, чи чайне листя, які кіностудії використовують для планування дат виходу своїх блокбастерів, випадково влаштував прем’єри "Барбі" та "Оппенгеймера" того ж дня. Що ж, чи є кращий спосіб відзначити справді історичний день в кіно, ніж нова футболка, яка нагадуватиме про це непорозуміння?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.