До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кілліан Мерфі грає творця ядерної бомби в трейлері фільму "Оппенгеймер"

Режисер Крістофер Нолан представив трейлер довгоочікуваної стрічки "Оппенгеймер". Драма розповідає про відомого американського фізика Роберта Оппенгеймера, керівника Мангеттенського проєкту, який у роки Другої світової війни розробляв перші зразки ядерної бомби. В ролі творця ядерної бомби — зірка серіалу "Гострі картузи" Кілліан Мерфі.

"Вони не боятимуться цього, доки не зрозуміють. І вони не зрозуміють цього, доки не скористаються цим", — каже Роберт Оппенгеймер у трейлері. Естетичне відео наповнене кадрами з вибухами (знімаючи їх, Нолан не використовував комп’ютерної графіки), а також великими планами Мерфі в Ролі Оппенгеймера — справжнього генія-лиходія. "Я не знаю, чи можна нам довіряти таку зброю, але в нас немає вибору", — каже він у фіналі трейлера.

Реклама

В основі нової стрічки Нолана, автора фільмів "Інтерстеллар", "Темний лицар" та "Дюнкерк" — потужна біографія Оппенгеймера, книжка "Американський Прометей: Тріумф і трагедія Дж. Роберта Оппенгеймера". Вона вийшла друком у 2005 році й здобула Пулітцерівську премію. Ще не завершивши фільму, Нолан визнав: це найскладніший і наймасштабніший його проєкт. Найскладнішим завданням було відтворити ядерний вибух без використання комп’ютерної графіки.

Крістофер Нолан зібрав у своїй новій стрічці зірковий склад. Окрім вже згаданого Кілліана Мерфі, це Гері Олдман, Рамі Малек, Емілі Блант, Роберт Дауні — молодший та Метт Деймон. Стрічка вийде у світовий прокат 21 липня 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.