До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Будинок художників: нова артизанальна колекція Litkovskaya

Український бренд LITKOVSKAYA представляє новий лукбук колекції Artisanal. Цього разу команда бренду шукає натхнення в родинному домі двох поколінь українських художників — сім’ї Маркманів. Династія відома серед прихильників мистецтва в усьому світі — завдяки архітектурним досягненням батька, сюрреалістичним творам його синів і десятиліттям творчої роботи. Проголошуючи 2021 роком поезії в бренді, LITKOVSKAYA знаходить її в повсякденних митях і коловороті життя, а тепер зазирнула в саме серце наснаги — будинок художника.

Лукбук ARTISANAL, Litkovskaya

Artisanal, демікутюрна лінія, створена з перероблених матеріалів, — це маніфест життя й переродження, історія про вічну енергію творення, втілена в сміливих формах. Вміщені в атмосферу чиїхось найтепліших спогадів, образи LITKOVSKAYA органічно вписуються в старовинну обставу помешкань, що зберігають відбиток часу. Поєднуючи сучасні силуети й непідвладні часу матеріали, ці предмети одягу заграють із самою концепцією часу. Artisanal поєднує в собі розсип текстур і стилів, демонструючи характерні форми LITKOVSKAYA: вільні від упереджень, сміливі й гнучкі, традиційні й бунтарські водночас, ці образи втілюють дух бренду і його впізнавану естетику.

Реклама
Лукбук ARTISANAL, Litkovskaya
Лукбук ARTISANAL, Litkovskaya
Лукбук ARTISANAL, Litkovskaya
Лукбук ARTISANAL, Litkovskaya
Лукбук ARTISANAL, Litkovskaya

Як клаптева ковдра, спогади складаються з безлічі яскравих митей — і LITKOVSKAYA втілює цю метафору в колекції Artisanal, перетворюючи вінтажний одяг на нові речі. Бренд дотримується своєї філософії без чіткого розмежування між старим і новим. Для дизайнерки Лілії Літковської креативність — це колесо Сансари, яке перемішує емоції, ідеї, енергію й бачення світу між поколіннями. Це екологічний і шанобливий спосіб висловити подяку предкам: вінтажні тканини, що отримали друге життя, і традиційні килими "доріжка" в руках дизайнерки стають одою плинові часу.

<b>Litko_Artisanal</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.