До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хід королеви: образ Бет Гармон очима бренду GUDU

Серіал "Ферзевий гамбіт", який цієї осені вийшов на Netflix, і далі б’є рекорди популярності та надихає людей у всьому світі. Не залишив він байдужим і команду українського бренду GUDU, яка зробила тематичне знімання, присвячене Бет Гармон.

GUDU

"Коли я вперше побачив головну героїню „Ферзевого гамбіту", то зрозумів, що мріяв би її вдягати, — розповідає про свої враження від перегляду Лаша Мдінарадзе, креативний директор GUDU. — Тоді я й надумав зробити знімання, у якому будуть зібрані образи саме для Бет Гармон".

Реклама
GUDU
GUDU
GUDU

Мдінарадзе спеціально не став обмежуватися речами лише з однієї колекції, а поєднав у цьому зніманні як образи з колекції весна-літо 2021, так і минулих сезонів. Цей вибір ще раз підкреслює позачасовість одягу GUDU, покликаного прикрашати жінок і підкреслювати їхню індивідуальність незалежно від модних трендів. "Сьогодні багато говорять про sustainable-підхід у модній індустрії, а для мене він полягає в головному — скороченні споживання й продовженні життя улюблених речей, — пояснює Мдінарадзе. — У цьому зніманні ми показали, що в образів GUDU немає терміну давності, а придумані навіть кілька років тому речі не втрачають актуальності, якщо вони є продовженням саме вашого внутрішнього я".

GUDU
GUDU
GUDU

Бет Гармон за версією GUDU однаково легко носила б графічні чорно-білі ансамблі та вбрання до підлоги з леліток, зухвалі екошуби з хижим принтом й аристократичні образи приглушеної гами, скромні сукні в дусі 1950-х і жакети з флористичними мотивами. Для неї немає меж, як у моді, так і в грі, адже мода для неї і є гра.

GUDU
GUDU
GUDU

Фото: Вова Клевер

Стиль: Лаша Мдінарадзе

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.