До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dolce & Gabbana запускає свою першу лінію домашнього декору Casa

Італійський модний Дім Dolce & Gabbana представив свою першу лінію домашнього декору Dolce & Gabbana Casa в межах показу Alta Moda у Венеції. Розкішна колекція барвистих чудасій містить різні предмети інтер'єру, кожен з яких прикрашений одним із чотирьох фірмових мотивів бренду: Mediterranean Blue, Carretto, Leo, і Zebra.

Dolce & Gabbana CasaDolce & Gabbana Casa

У колекції представлено канапу, оббиту ефектним синьо-білим візерунком, круглий стіл, покритий карколомним візерунком Carretto, табурети з анімалістичним принтом і килимок з леопардовим візерунком. "Ми хотіли отримати вибух кольору, емоцій і ароматів, — розповіли Vogue Доменіко Дольче і Стефано Габбана. — Кожна тема уособлює свій стиль життя".

Реклама
Dolce & Gabbana CasaDolce & Gabbana Casa

Створюючи предмети для нової лінії Casa, дизайнери співпрацювали з кількома венеціанськими брендами і художниками. Своїх рук до виготовлення колекції доклали легендарні майстри муранського скла, як-от Barbini і Salviati, і текстильна компанія Tessitura Luigi Bevilacqua.

Dolce & Gabbana CasaDolce & Gabbana Casa

Розширення бренду відбувалося давно, і дует дизайнерів описав його як "природне продовження світу Dolce & Gabbana". Звісно, світ товарів для дому не був повністю незвіданою територією: у 2018 році вони запустили лінійку сокодавок, тостерів, кавоварок, чайників і блендерів зі Smeg. Навесні до цього вони вручну розписали 100 холодильників для Salone de Mobile.

Dolce & Gabbana CasaDolce & Gabbana Casa

Проте, дизайнери відчули необхідність створювати предмети інтер'єру за останні 18 місяців, коли всі змушені були залишатися у своїх домівках під час пандемії. Тому вони вирішили перейти від дрібної побутової техніки до предметів інтер'єру, які не просто акцентують увагу на просторі, але й створюють його. Як і їхній одяг, який, здається, завжди уособлює ауру гламурної чуттєвої італійки, Dolce & Gabbana Casa яскрава і смілива, призначена для максималістів, які вважають леопардовий принт нейтральним і одягають себе і свій будинок "у фантазії", як висловилися Дольче і Габбана.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.