До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Династія: колекція NADYA DZYAK осінь-зима 2020/2021

Джерелом натхнення для створення колекції NADYA DZYAK осінь-зима 2020/2021 слугували образи героїнь культового серіалу 80-х "Династія".

Унікальне бачення художника з костюмів Нолана Міллера в серіалі "Династія" й образи його героїв перевернули уявлення про моду 80-х у тисяч жінок у всьому світі. Головні героїні серіалу Лінда Еванс і Джоан Коллінз стали іконами стилю того часу.

Реклама

У колекції NADYA DZYAK естетика й мода епохи представлена ​​у вигляді широких плечей і об’ємних рукавів, яскравих кольорах і анімалістичних принтах, паєтках, пишних зачісках і кричущому макіяжі. Підплічники — один з головних атрибутів нової колекції.

Героїня колекції сезону осінь-зима 2020/2021 — це "залізна" леді, яка грає за власними правилами й задає тон. Смілива й незалежна, вона вибирає яскраві кольори як в одязі, так і в макіяжі. Упевнена в собі на 100%, вона не боїться привернути увагу. Анімалістичні принти, об’ємні рукави й штани — усі ці атрибути кітчу Дзяк віртуозно обігрує з притаманним їй почуттям легкої самоіронії, перетворюючи кожен образ на самостійну історію успіху.

У колекції можна знайти вже знакові для бренду прозорі сукні й блузи, створені з невагомих тканин, у комбінації з фігурними плісированими елементами й воланами, а також геометричні вирізи й асиметричні силуети. Уже традиційно в колекції NADYA DZYAK використано багато ювелірної ручної роботи й унікальних прийомів ручного викладання складних елементів декору.

<b>NADYA DZYAK FW 21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.