До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші прикраси сезону осінь-зима 2020/2021

"Готуй сани влітку, а воза — взимку" — говорить народне прислів’я. Скориставшись цим принципом, пропонуємо поглянути на наймодніші прикраси в колекціях дизайнерів сезону осінь-зима 2020/2021 і заздалегідь наглянути собі кілька симпатичних пар. Наступного сезону будуть у тренді: масивні ланцюги, сюрреалістичні мотиви, багато перлів, кулони на ультрадовгих ланцюжках, одиничні сережки й багатоярусність.

Saint Laurent
Масивні ланцюги

Тренд на масивні ланцюги не втрачає своєї актуальності вже кілька сезонів поспіль, прикрашаючи як сумки та взуття, так і стаючи головним елементом образів у вигляді ефектних кольє. Наступної осені варто знов ставити на прикраси у вигляді масивних ланцюгів, як в Alberta Ferreti, Missoni й Saint Laurent.

Реклама
Alberta Ferreti
Missoni
Saint Laurent
Перли

Сережки, браслети й намиста з перлів — позачасова класика й постійний гість колекцій. У сезоні осінь-зима 2020/2021 вінтажні прикраси з перлами, які так любила Коко Шанель, дизайнери представили в декількох інтерпретаціях. Так, Marc Jacobs зробили реверанс у сторону класики й показали мініатюрні гвоздики й вишукане кольє з перлів, тоді як Prabal Gurung і Simone Rocha представили сучасне прочитання — ультрадовгі сережки з перлин різних форм і розмірів.

Prabal Gurung
Marc Jacobs
Simone Rocha
Cюрреалізм

Сюрреалізм став одним з головних джерел натхнення для дизайнерів у колекціях осінь-зима 2020/2021. Фантазійні прикраси, що поєднують у собі незвичайні вигини, парадоксальні рішення й казкові елементи, можна побачити у Valentino, Givenchy і Stella McCartney. Такі сережки й кольє точно оцінять сміливі дівчата.

Valentino
Givenchy
Stella McCartney
Кулони на ультрадовгих ланцюжках

Кулони на ультрадовгих ланцюжках — універсальна прикраса, яку можна надіти поверх будь-якої блузи, сукні або светра. За допомогою цієї практичної прикраси можна дати стилістичний вектор усьому образу. Наймодніші рішення представлені в колекціях Ports 1961 Brandon Maxwell і Fendi.

Ports 1961
Brandon Maxwell
Fendi
Одинична сережка

Якщо раніше сережки здебільшого були елегантних і витончених форм, то нині, що більша й химерніша модель, то ліпше. Крім того, як і раніше "левова частка" уваги дістається моносережкам, які з кожним сезоном стають все ефектнішими. Наступного осінньо-зимового сезону в центрі уваги будуть: одиничні кришталеві сережки Off-White, металізовані з рослинними візерунками 16Arlington й футуристичні Dries Van Noten.

Off-White
Dries Van Noten
16Arlington
Багатоярусність

Шанувальниці сміливих V-подібних вирізів і прикрас на шию можуть радіти. Наступного сезону осінь-зима 2020/2021 особливо популярними будуть прикраси, що складаються з декількох ярусів або комбінацій коротких і довгих ланцюжків з підвісками. Наші фаворити: Alexander McQueen, Isabel Marant і Chanel.

Alexander McQueen
Isabel Marant
Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.