До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найпопулярніші покази сезону осінь-зима 2020/2021

Наприкінці модного сезону Vogue Runway традиційно аналізує, які колекції стали найпопулярнішими серед читачів. Від танцювального шоу Marc Jacobs до демонстрації підготування до показу Gucci — розповідаємо, які покази сподобалися аудиторії в сезоні осінь-зима 2020/2021.

1. Chanel

Нову колекцію Chanel Віржіні Віар створювала з думкою про свободу, яку жінкам подарувала засновниця Дому Коко Шанель. У лінійці майже немає суконь, але є широкий вибір штанів, різноманітних жакетів і спідниць з високими розрізами. Головними на подіумі стали два кольори — чорний і білий.

Реклама

<b>Chanel_Fall2020</b>

2. Saint Laurent

У сезоні осінь-зима 2020/2021 Ентоні Ваккарелло поставив на вишукані пальта, двобортні піджаки, блузи із жабо, чорні латексні лосини, масивні сережки й знакові драпіровані коктейльні сукні лейбла в стилі 80-х і 90-х років XX сторіччя.

<b>SaintLaurent_Fall2020</b>

3. Balenciaga

Демна Гвасалія зробив чорний головним кольором нової колекції Balenciaga. Дизайнер представив цілий парад убрань священників і черниць із "релігійною чистотою, мінімалізмом, суворістю". Головним джерелом натхнення стали спогади про православне дитинство в Грузії.

<b>Balenciaga_FW_20_21</b>

4. Gucci

Тиждень моди в Мілані почався з разючого шоу Gucci. Алессандро Мікеле подарував своїм гостям унікальний досвід — зазирнути за лаштунки шоу. Команда й моделі готувалися до показу на відкритій платформі, що оберталася на 360 градусів. Кожен, хто прямував до подіума, міг побачити, як створюють зачіски й макіяж, а також самого Мікеле, який контролював процес.

<b>Gucci_Fall2020</b>

5. Louis Vuitton

Ніколя Жеск’єр взяв за основу нової колекції Louis Vuitton тему часу й розбирався, як мода віддзеркалює сьогодення, минуле й навіть майбутнє. У своїй роботі він майстерно інтерпретує силуети не тільки минулих десятиліть, а й століть і переробляє їх не просто на сучасні речі, але й моделі майбутнього.

<b>LouisVuitton_Fall2020</b>

6. Christian Dior

У новій колекції Christian Dior осінь-зима 2020/2021 дизайнерка Марія Грація К’юрі знову обстоює жіночі права. Свій погляд дизайнерка донесла не тільки за допомогою колекції, а й завдяки сміливим декораціям — феміністичним гаслам, які розробила в колаборації з художницею Клер Фонтейн.

<b>Dior_Fall2020</b>

7. Prada

Головними героями колекції Prada сезону осінь-зима 2020/2021 стали шовкові торочки й гагатові намистини. Ці "кліше жіночності", як їх описала Міучча Прада, красувалися на одязі, що його традиційно вважали чоловічим. Головний посил дизайнерки в майбутньому сезоні: "Ми можемо бути сильними й жіночними водночас".

<b>Prada_Fall2020</b>

8. Marc Jacobs

Колекція Marc Jacobs осінь-зима 2020/2021 цікава тим, що в ній майже немає принтів, будь-якого декору або прикрас. Натхнення для лінійки дизайнер шукав у моді 60-х, але відфільтрував її через мінімалізм 90-х і знакові прийоми власного лейбла.

<b>MarcJacobs_Fall2020</b>

9. Burberry

Джерелом натхнення Ріккардо Тіші для нової колекції Burberry слугувало переплетення спогадів про лондонське навчання в 90-х роках і його проживання в Індії.

<b>Burberry_ Fall2020</b>

10. Bottega Veneta

У новому сезоні Деніел Лі міркує про м’якість — поняття, яке тісно пов’язане з ДНК Bottega Veneta. Дизайнер зізнався, що він багато часу проводив, спостерігаючи за рухами танцівників, і саме вони надихнули його зробити одяг, який не сковує рухів.

<b>BottegaVeneta_Fall2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.