До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинси від українських брендів, на які варто звернути увагу

Багато сфер життя постраждали від нападу росії на Україну наприкінці лютого. Індустрія моди не стала винятком. Проте українські бренди вже повертаються до роботи, допомогаючи економіці країни та перераховуючи кошти від продажу на підтримку ЗСУ або на гуманітарну допомогу. Vogue.ua зібрав найжаданіші українські денім-бренди, на які варто звернути увагу.

KSENIASCHNAIDER

KSENIASCHNAIDER — певне, найгучніше ім’я серед українських денім-брендів. Серед шанувальниць марки — сестри Гадід, Ірина Шейк, Селін Діон та інші зірки, які часто вибирають знамениті джинси. Нещодавно бренд презентував свою весняно-літню колекцію 2022. 15% з кожної покупки KSENIASCHNAIDER перерахують до фонду "Повернись живим".

Реклама
AISENBERG

Денім-бренд AISENBERG народився в Одесі, де сьогодні працює і серце марки — її мануфактура. Це справжній сімейний бізнес, що нині успішно розвивається завдяки досвіду поколінь та високій майстерності у швейному виробництві. Деконструйовані джинси, куртки, сорочки, шорти, сукні, спідниці та комбінезони: усі позиції доступні для замовлення в Україні та за кордоном.

GUDU

Головним натхненням нової весняно-літньої колекції 2022 GUDU став Київ. Окрім деніму, бренд виробляє різноманітні моделі зі шкіри, виготовлені в техніці печворк, шовку та бавовни. Нещодавно марка представила спеціальну NFT-колекцію, усі кошти з продажу якої передадуть до фонду Save The Children. 20% з реалізації нової колекції GUDU також перерахують до цієї фундації.

REVICLO

Бренд REVICLO спеціалізується на пошитті джинсів, костюмів, курток, жакетів і сорочок на кшталт 1980—1990 років з ретельно відібраного вінтажного деніму. Для створення нової пари стиліст бренду підбирає вінтажну джинсову основу на 5—6 розмірів більш як треба, щоб потім дизайнер, закрійник і кравець макетно-муляжним способом, не за лекалами, створили своєрідний новий семпл.

TOKONIKOMU

Амбітний денім-бренд TOKONIKOMU має жіночу та чоловічу лінійки. Шоурум і виробництво марки розміщуються в Харкові, та наразі бренд вже має змогу надсилати замовлення з того, що є в наявності. 50% з усього продажу TOKONIKOMU передають на допомогу ЗСУ.

Golub.UDP

Український sustainable-бренд Golub.UDP, серед прихильників якого Надя Дорофєєва, модель Ганна Богдан та інші, вже здобув своє місце в upcycle-моді, а джинси з гачками стали справжнім бестселером. Нещодавно Instagram-акаунт бренду зламали, тож тепер вони запрошують підписатися на нову сторінку.

Golub.UDP
Golub.UDP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.