До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних футболок з українською символікою

Державний прапор України, зображення національного герба, тисячі соняшників, пшеничні поля, безхмарне небо та квітучі яскраво-червоні маки – все це головні елементи української символіки, які цього року прикрашають колекції модних брендів. Українські дизайнери випускають патріотичні колекції, щоб висловити свою любов до Батьківщини, піднести моральний дух кожного українця та підтримати всіх, хто допомагає боротися за нашу територіальну єдність, незалежність і свободу. Більшість брендів не лише випускають патріотичні колекції, а й жертвують частину коштів на допомогу українській армії та волонтерським організаціям. Vogue.ua зібрав 10 наймодніших футболок з українською символікою, які вам обов’язково захочеться придбати.

Vika Adamskaya

Нині футболки з патріотичною символікою – не лише простий та швидкий спосіб висловити свою громадянську позицію, а й головний елемент модного образу. Якщо традиційні вишиванки не завжди легко вписати в повсякденний гардероб, то бавовняні футболки матимуть чудовий вигляд із синіми джинсами, розслабленими брючними костюмами, плісованими спідницями, спортивними джогерами та літніми шортами. Український бренд Siyai пропонує вибирати трикотажні футболки з патріотичною акцентною деталлю у вигляді голуба миру, Keepstyle відтворили зображення українського літака Ан-225 під назвою "Мрія", який є символом мужності та стійкості, а Cher'17 прикрасили білосніжні футболки національним гербом України й написом "I'm proud to be Ukrainian" ("Я пишаюся тим, що я українець/-ка"). Багато брендів випустили трендові футболки з написами "Доброго вечора, ми з України!", "Все буде Україна!", "– Яка твоя суперсила? – Я українка". Зараз саме той час, коли хочеться вдягнути таку футболку та сказати всьому світу, що Україна – понад усе!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.