До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Квіти і ми: нова рекламна кампанія Prada Resort 2020

Італійський модний Дім представив рекламну кампанію своєї колекції Resort 2020, в якій моделі позують на вулиці з букетами квітів, загорнутими не в коричневий папір, а в роздруковані кадри з нової кампанії.

Prada Resort 2020

Для зйомки Prada запросили відразу двох фотографів – японця Кеідзо Кітадзіму і Дрю Вікерса з Нью-Йорка. Перший відомий своїми спонтанними знімками і репортажними кадрами вуличного життя. Другий же чудово працює з лаконічними елегантними портретами та вміло підкреслює тихі людські емоції за допомогою чорно-білих кадрів.

Реклама

<b>Prada resort 20</b>

Світлини нової рекламної кампанії Prada грають на подвійності між чорно-білими нерухомими портретами і кольоровими, динамічними зображеннями талановитих моделей, серед яких: Фрея Беха Еріксен, Лексі Болінг, Сара Блумквіст, Стелла Джонс, Сяо Вень Джу, Хара Марія, Тоні Сміт, Qun Y, Freek Men і Ян Хао.

Крім того Prada об'єдналася з обраними флористами для особливого проєкту. З 14 листопада флористи Лондона, Мілана, Нью-Йорка, Парижа, Москви, Шанхая і Токіо загортатимуть жоржини і жовтці в фірмовий папір бренду. На сайті Prada доступна спеціальна інтерактивна сторінка, куди кожен шанувальник марки зможе завантажити свою фотографію з букетом Prada. Поділитися знімками можна буде і в соцмережах з хештегом #PradaSeditiousSimplicity. Акція триватиме протягом двох тижнів, така упаковка – безкоштовна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.