До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про онлайн-фестиваль Gucci

Gucci представляє нову колекцію OUVERTURE of Something that Never Ended під керівництвом креативного директора Алессандро Мікеле в семи епізодах однойменного мінісеріалу. Його покажуть на GucciFest — інноваційному фестивалі цифрової моди й кіно, який триває з 16 по 22 листопада.

Серіал знято в Римі. Режисер Гас Ван Сент представляє в сюрреалістичному повсякденному житті міста друзів італійського модного Дому: Поля Б. Пресьядо, Акілле Боніто Оліву, Біллі Айліш, Даріуса Хонсарі, Лу Ханя, Джеремі О. Гарріса, Аріану Пападімітропулос, Арло Паркс, Гаррі Стайлса, Сашу Вальц і Флоренс Велч.

Реклама

Сім епізодів ексклюзивно транслюватимуться на YouTube Fashion, Weibo, Gucci YouTube і будуть розміщені на спеціальному сайті GucciFest.com, поступово відкриваючи в межах фестивалю нову колекцію день за днем.

Презентація нової колекції — це нова незвична історія, яку пропагує Мікеле, більше не обмежена старим поняттям сезонності й максимально близька до його творчого бачення.

Гас Ван Сент и Алессандро МикелеГас Ван Сент і Алессандро Мікеле

Окрім мінісеріалу OUVERTURE of Something that Never Ended, GucciFest також покаже фільми, присвячені творчості п’ятнадцяти незалежних молодих дизайнерів, яких за підтримки Дому та Алессандро Мікеле обрали для демонстрації власних колекцій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.