До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із 70-х з любов'ю: колекція Chloé Pre-Fall 2018

"Пре-колекції – це те місце, де ви по-справжньому багато думаєте про одяг, – поділилася креативний директор бренду Наташа Рамсей-Леві, – в основному шоу ви думаєте про зовнішній вигляд і про те, як здивувати публіку. У пре-колекції ви скоріше думаєте про напрямок речей і у всьому сумніваєтесь. У цьому є щось майже нескінченне, тому що навіть найменші деталі повинні працювати в гардеробі без крику про те, до якої пори року вони належать".Chloé Pre-Fall 2018

Дійсно, сезонність не зовсім вийде вгадати у зв'язку з міцним захопленням дизайнера стилістикою 1970-х років. Волани, хіпі-шик, ботильйони, схожі на ковзани, і ультрафисокі ботфорти, кепки-шоломи та вузькі вело-шорти зі шкіри і повернення традиційного зображення "коника", підкреплене деталями, ніби взятими з кінської збруї – у колекції Pre-Fall намішано багато всього, але інгредієнти коктейлю не суперечать, а підтримують один одного.

Реклама
Chloé Pre-Fall 2018

"Я захоплююся людьми, які із задоволенням носять уніформу, але я ніколи не могла знайти себе в цьому і, мабуть, вже не знайду, тому що я люблю різноманітність у моді", – розповіла Наташа Рамсей-Леві. Її робота над колекцією Pre-Fall 2018 стала другою для Chloé, після її дебюту у вересні 2017 року у легендарному французькому модному Будинку.

Chloé Pre-Fall 2018
Chloé Pre-Fall 2018
Chloé Pre-Fall 2018
Chloé Pre-Fall 2018Весь лукбук можна подивитися тут.

Читайте також:

Вспомнить все: коллекция Valentino Pre-Fall 2018​

Сложный выбор: Аня Рубик в рекламной кампании Jimmy Choo​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.