До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 пари взуття, в які варто інвестувати цього сезону

Після гучного повернення Мері Джейн в останні місяці, інші більш суперечливі моделі захоплюють шафи модниць на початку цього року. Залишаючись невичерпним джерелом натхнення, найелегантніші француженки демонструють свої образи в Instagram завжди з відтінком сміливості, коли йдеться про взуття. Чоботи, лофери, балетки і навіть туфлі Salomé, які цьогоріч активно повертаються: vogue.ua зібрав 4 пари, які мають зʼявитися у вашому гардеробі цього сезону.

Чоботи з квадратним мисом

Реклама

Чоботи з квадратним мисом не тільки вражають візуально, але й забезпечують комфорт, не жертвуючи гламуром. Їхній дизайн забезпечує більшу свободу стопі, уникаючи дискомфорту, пов’язаного з вузьким носком. Цей баланс між модою та функціональністю сприяв зростанню популярності таких чобіт серед модниць та streetstyle-зірок. Крім того, це взуття легко адаптується до різних стилів: від міських і сучасних образів до більш богемних і ретрокомбінацій.

Двоколірні лофери

Двоколірні лофери стали помітною рідкісною тенденцією взуття у світі моди, поєднуючи класичний стиль із сучасними нотками. Це взуття, яке характеризується поєднанням двох контрастних кольорів у дизайні, підкорило серця тих, хто шукає баланс між традиційним і сучасним. Універсальність такого взуття робить його незамінним елементом будь-якого стильного гардероба. Від класичних комбінацій, як-от чорний і білий, до більш сміливих варіантів із яскравими відтінками: це взуття пропонує широкий спектр можливостей для вираження особистого стилю.

Взуття Salomé

Впізнавані за Т-подібним ремінцем, туфлі Salomé у 2024 році матимуть пласку товсту підошву. Розроблене в 1920 році, це легендарне взуття є синонімом комфорту. Універсальність моделей Saloméвідображається в їхній здатності адаптуватися до різних випадків. З елегантною сукнею для урочистих подій чи з джинсами для повсякденних виходів — Salomé додасть нотку вишуканості будь-якому вбранню.

Балетки

Неповторні балетки. Можливо, вони подобаються не всім, але це взуття все одно є одним з базових у гардеробі найелегантніших жінок. Цього року робіть ставку на моделі позачасових кольорів, як-от чорний або бежевий.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.