До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Chanel створили капсульну колекцію спільно з Фареллом Вільямсом

Після місяців натяків Фаррелл Вільямс нарешті представив плоди своєї співпраці з Chanel – капсульну колекцію Chanel Pharrell. Капсула об'єднує грайливу і зухвалу естетику співака з класичною розкішшю бренду, що забезпечило ідеальну співпрацю.

З нагоди запуску колекції Фаррелл зняв короткометражний фільм про групу жінок і чоловіків, що вирушають у нічну подорож. Вони одягнені в райдужні речі з капсули. У тизері Фаррелл розповідає про свій тісний зв'язок з відомим французьким Домом, так вшановує засновницю бренду, Габріель Шанель і колишнього креативного директора Карла Лагерфельда, який помер минулого місяця.

Реклама

"Коко Шанель не боялася перешкод. Це цікаво, тому що бренд також не боявся їх, коли справа дійшла до того, щоб дати мені шанс. Поки ви можете утримувати спадщину і продовжувати її просувати, як завжди робив Карл, не потрібні стіни, потрібні мости", – сказав Вільямс, чия співпраця з Chanel почалася ще 2014 року.

Капсула складається з різноманітних предметів, включно з таким одягом, як короткі і довгі халати, толстовки, color-block футболки, аксесуари, кросівки, лофери, мюлі, сонцезахисні окуляри і шопери великого розміру.

<b>Chanel x Pharrell</b>

Музикант, який отримав 12 премій "Греммі" і очолює мультимедійний колектив I Am Other, раніше був одним з послів сумки Gabrielle, брав участь у показах і знімався у фільмі, знятому Лагерфельдом, для якого він написав оригінальну пісню.

Напевно капсула Chanel Pharrell стане одним з найгарячіших релізів 2019 року. Вперше її повністю представлять 28 березня на відкритті нового бутика Chanel у Сеулі, а 4 квітня вона з'явиться в бутиках Chanel по всьому світу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.