До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Про Карла Лагерфельда напишуть біографію

19 лютого не стало Карла Лагерфельда. Дизайнер помер від раку на 86-му році життя. Світ моди до сих пір у скорботі, а вшанувати пам'ять Кайзера вирішили випуском його біографії. Її планують представити 2021 року у видавництві HarperCollins, а її автором стане Вільям Міддлтон – журналіст, який довгий час писав огляди на колекції Chanel.

Карл Лагерфельд

Вільям Міддлтон познайомився з Карлом Лагерфельдом 1995 року і вже тоді пропонував йому попрацювати над біографією, однак дизайнер відмовився, так як любив завжди дивитися вперед, у майбутнє, а не озиратися назад. Міддлтон планує розповісти історію Лагерфельда зі старту його кар'єри, коли амбітний німець приїхав підкорювати Париж після Другої світової війни, і до моменту, як він очолив Chanel. Автор сподівається на допомогу з боку модного Дому, але поки його реакція невідома.

Реклама
Карл Лагерфельд у 1990-х

Також днями представили траурний мерч від імені кішки Лагерфельда, Шуппетт. Увійшли в колекцію футболки, чашки і чохли на телефон, прикрашені скорботною Шуппетт у чорній вуалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.