До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

BEVZA починає виготовляти одяг для медичних працівників

Креативна директорка й засновниця українського бренду BEVZA Світлана Бевза заявила, що вона та її команда починають виготовляти одяг для медичних працівників.

На своїй особистій сторінці й офіційному профілі бренду в Instagram Бевза поділилася інформацією про те, що її команда почала виготовляти спеціальні костюми (комбінезони) для лікарів — людей, які належать до першої групі ризику.

Реклама

"Вечір суботи в Києві, але я не вдома, а зі своєю командою в майстерні, тому що маємо важливе завдання. З повідомлень в Україні й далі очікують на поширення коронавірусу і, на жаль, наша система охорони здоров’я не готова до цього. Тому ми з найкращими майстрами зібралися, щоб виготовити спецодяг для наших медичних працівників. Ми робимо це безплатно, оскільки вважаємо це нашим обов’язком. І я вдячна своїм закордонним колегам, які також над цим працюють. Ми всі маємо бути свідомими, щоб побороти цей вірус якомога швидше. Будьте здорові й по змозі залишайтеся вдома", — сказала Світлана у відеоповідомленні.

Нагадаємо, що безліч брендів і компаній у всьому світі всіляко підтримують боротьбу проти COVID-19. Як модна індустрія бореться з коронавірусом читайте в цьому матеріалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.