До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Balenciaga відкривають Couture Store в Парижі

Balenciaga Couture Store, крамниця, у якій будуть представлені одяг, аксесуари і гаджети обмеженої серії, відкриє свої двері в день 51-го показу кутюрної колекції Дому, 6 липня 2022 року.

Нещодавно відремонтований простір, присвячений збереженню спадщини бренду Balenciaga в його оригінальному місці, яке вперше було відкрито в 1937 році, створений, аби прийняти клієнтів, які зацікавлені в рідкісних та унікальних товарах модного бренду.

Реклама

Крамниця пропонуватиме ексклюзивні предмети одягу й аксесуари, починаючи від історичних і закінчуючи високотехнологічними, доступними лише в Couture Store. Усі продукти випускаються обмеженим накладом і можуть бути персоналізовані або змінені в ательє на верхньому поверсі будівлі.

"Концепція Couture Store — це ворота у високу моду, яка залишається закритим всесвітом, особливо для нових поколінь. У цій новій крамниці товари та послуги є переосмисленням клієнтського досвіду Balenciaga. Це захопливе – мати можливість представити такий рівень ремесла, креативності та майстерності французського виробництва в нашій історичній місцевості", – коментує Седрік Шарбі, генеральний директор Balenciaga.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.