До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світова прем'єра: колекція Balenciaga весна-літо 2022

У рамках Тижня моди в Парижі Демна Гвасалія представив нову колекцію для Balenciaga, і зробив це у найгламурніший спосіб. Розповідаємо, як пройшов показ і що дизайнер підготував для майбутнього сезону.

Balenciaga весна-лето 2022Balenciaga весна-літо 2022

Демна Гвасалія продовжує епічно проявляти свою геніальність і дивувати не лише модних інсайдерів, а й багатомільйонну аудиторію, яка стежить за брендом по всьому світу. На перший погляд здавалося, що дизайнер відмовився від можливостей і функціоналу доповненої реальності та 3D-графіки, і просто влаштував шоу Balenciaga в Парижі. Але і цього разу не минулося без сюрпризів та іронії.

Реклама
Balenciaga весна-лето 2022Balenciaga весна-літо 2022

Гвасалія влаштував фальшиву кінопрем'єру, запросив на неї знаменитостей, і здивував гостей несподіваним релізом. "Я хотів відтворити концепцію прем'єри, — сказав він. — Було приємно знову влаштувати світський захід. Я сподівався: те, що відбувається, змусить людей посміхнутися". Схоже, йому вдалося.

Balenciaga весна-лето 2022Balenciaga весна-літо 2022

"Глядачі" шоу Balenciaga весна-літо 2022 сиділи в театрі Шатле о 20:00 і дивилися на великому екрані пряму трансляцію прибуття "гостей" на червону килимову доріжку. Невдовзі всі зрозуміли жарт: армія моделей Balenciaga з'являлася на доріжці в образах з нової колекції, імітуючи знаменитостей. Зі свого боку, справжні знаменитості шикуються в чергу, щоб прикинутися моделями. Серед них були Cardi B і Offset, Blood Orange, Наомі Кембелл, Амбер Валета, Елліот Пейдж, Анна Вінтур, Ізабель Юппер і багато інших.

Камера наживо транслювала в збільшеному масштабі обличчя, одяг, взуття, прикраси та сумки. Папараці традиційно вигукували, кому як позувати, а хендлери проводжали моделей і гостей килимовою доріжкою.

<b>balenciaga celeb</b>

Повертаючись до колекції. Об'ємні сукні з мережива і сукні, всипані паєтками й вишивкою, строгі шикарні костюми, облягаючі боді, плісировані спідниці, горжетки, oversize джинси, спортивні штани, гостроносі лофери, кіберготичні платформи — кожен з образів мав приголомшливо гламурний вигляд. Зрештою сам Демна — в повністю чорній вуалі, толстовці з капюшоном і джинсах — опинився на червоній доріжці.

Balenciaga весна-лето 2022Balenciaga весна-літо 2022

Чого не знала модна публіка: презентація колекції Balenciaga весна-літо 2022 на червоній килимовій доріжці була підготовкою до реальної прем'єри епізоду "Сімпсонів", створеного для французького модного Дому. Епізоду, в якому Мардж і Барт зрештою стали моделями Balenciaga в Парижі. Так, слава Демни Гвасалії та Balenciaga поширилася навіть до вигаданого Спрінгфілда. Після цього, хто знає, які світи дизайнер підкорить далі.

Переглянути всю колекцію Balenciaga весна-літо 2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.