До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Baby Bell — нова прикраса для майбутніх мам від Guzema Fine Jewelry

Український ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry презентує нову прикрасу Baby Bell — символічний кулон для майбутніх мам та їхніх малюків.

Реклама

Золотий підвісок у формі кулі має всередині ще одну маленьку кульку, точно як немовля у тілі майбутньої мами. Подібна прикраса була традиційною ще для народів Майя. Вони називали її angel caller і вважали, що цей дзвін, який створює підвіс, кличе янгола-охоронця, щоб той наглядав за малюком та захищав його, поки дитина ще росте у маминому тілі, і потім, коли зʼявляється на світ.

Натхненна прекрасним періодом життя в очікуванні малюка, дизайнерка Валерія Гузема створила кулон Baby Bell для жінок при надії, а також для тих, хто хоче стати матусею. "Angel caller — традиційна назва такої прикраси, її вважають оберегом для немовлят, а також ще одним зв‘язком між матір’ю та дитиною. Малеча починає розпізнавати звуки приблизно в той самий період, коли мама починає відчувати її перші поштовхи. Цю прикрасу я створила, коли дізналась, що я в очікуванні другого малюка, тому це ще одна емоційна ниточка між нами. Звісно, цей Baby Bell я подарую дитині при народженні, і, можливо, колись цей подарунок отримають мої онуки. Сподіваюся, це стане ще однією сімейною традицією, адже у традиціях народжується та живе майбутнє наших поколінь, —коментує Валерія. — Також я вірю, що прикраса стане символічною для жінок, які тільки мріють стати мамами".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.