До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

AMORE MIO: капсульна колекція FROLOV до Дня всіх закоханих

Український бренд FROLOV представив колекцію до Дня всіх закоханих, головною музою якої стала італійська співачка Рафаелли Каррі. А саундтреком кампейну стала пісня співачки Лілу45, яка закликає кохатися, бути вільними і драматичними.

Саме в образі Раффаелли Карі поєднується все те, що Іван Фролов хотів передати новою колекцією: легкість, принадність бальних танців, динамічність італо-диско й тонкий гумор, як у фільмах італійських режисерів Паоло Соррентіно й Федеріко Фелліні.

Реклама

На головні елементи колекції AMORE MIO Івана Фролова надихнули різні періоди італійської культури. У приталених комбінезонах, боді й корсетах з V-викотами та в мінісукнях танцювали на вечірках найстильніші зірки італійського шоубізнесу. Образи з асиметричними елементами надають тілу S-подібного силуету, що перегукується зі скульптурами періоду італійського бароко.

Осібне місце в колекції належить смугастому лонгсліву, у який вміщаються двоє. Це робить його дуже зручним для обіймів. До речі, стилізувати лонгслів можна 14 різними способами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.