До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Голлівудська актриса Пас де ла Уерта в новому кампейні FROLOV

Український бренд FROLOV представляє нову колекцію Los Angeles, присвячену місцю, де народжуються й вибухають зірки.

За зірками в Лос-Анджелесі можна спостерігати буквально звідусіль: як у Голлівуді, на Алеї Слави, в Єгипетському театрі, готелі Шато-Мармон, так і в одній з найбільших обсерваторій світу — Обсерваторії Гріффіта.

Реклама

Подібно до впливу космічних тіл, на створення колекції Івана Фролова надихнули актриси, діви й зірки фільмів "Малголланд Драйв" і "Синій оксамит" Девіда Лінча, "Урочисте відкриття храму насолоди" і "Феєрверки" Кеннета Енгера, "Бульвар Сансет" Біллі Вайлдера, "Цілуй мене на смерть" Роберта Олдріча, "Магнолія" Пола Томаса Андерсона.

Всі ці фільми, як і сам Лос-Анджелес, пов’язує між собою містична атмосфера. Герої кіно й жителі міста сповнені секретів, містики, трагедії, надлому й енергії, які вразили Івана Фролова під час перебування в Лос-Анджелесі. Вони й наштовхнули дизайнера на роздуми про аналогію зірок Голлівуду й зірок — небесних світил. Вони обидва ділять властивість яскраво світити й раптово зникати, привертати до себе всю увагу, коли настає ніч або вимикається світло в кінотеатрі.

Головною героїнею Los Angeles Collection стала голлівудська актриса Пас де ла Уерта. Пас уособлює характер і поведінку справжньої діви Голлівуду. Героїня колекції відчула всі злети й падіння, переваги й недоліки "міста ангелів". Повертаючись додому після знімального дня, вона залишається віч-на-віч із собою. Наспівуючи власну мелодію, актриса й далі грає ролі інших жінок і залишає після себе таємниче послання — Forgiveness is freedom ("Прощення — це свобода").

"Пас — моя муза з підліткового віку. Вона була присутня на багатьох мудбордах наших попередніх колекцій. Але тоді я навіть не міг мріяти, що вона стане героїнею історії FROLOV, і ми познайомимося в реальному житті. На зніманні Пас повторювала — I'm not acting, I'm living („Я не граю, я живу"). І це правда. Вона не тільки велика актриса й символ Los Angeles Collection. Вона жила кожним образом, і ми спостерігали за нею, затамувавши дух", — розповідає Іван Фролов.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.