До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Американська легкоатлетка стала обличчям рекламної кампанії Jacquemus х Nike

Американська легкоатлетка Ша’Каррі Річардсон стала обличчям рекламної кампанії Jacquemus х Nike. Акрилові нігті та характерне татуювання на передпліччі світової рекордсменки прикрасили знімання весняно-літньої колаборації брендів.

Ша’Каррі Річардсон в рекламній кампанії Jacquemus х Nike
Ша’Каррі Річардсон в рекламній кампанії Jacquemus х Nike

Реклама

Сумка у вигляді культового логотипу Nike, по центру якої розмістили фірмовий сріблястий напис французького модного бренду, є лише однією з багатьох цікавих речей, які Jacquemus і Nike підготували для прийдешнього сезону. До весняної колаборації брендів увійшли різноманітні комплекти повсякденного одягу й одягу для активного відпочинку, а також аксесуари.

Ша’Каррі Річардсон в рекламній кампанії Jacquemus х Nike
Ша’Каррі Річардсон в рекламній кампанії Jacquemus х Nike

Серед новинок у співпраці Jacquemus х Nike — нейлоновий топ з декоративним драпіруванням та блискавкою у формі свуша; сукня з поліестеру та еластану, яка розтягується по всьому тілу; шорти з еластичною високою талією та драпіруванням. Кожен з предметів доступний у білому, сірому та темно-рожевому кольорах.

У лінійці одягу для відпочинку Jacquemus х Nike представляє бавовняні толстовки, футболки та джогери з лазерними вирізами у формі свуша. Ці речі виконані в трьох кольорах: коричневому, темно-рожевому і темно-червоному.

<b>Jacquemus х Nike</b>
Jacquemus х Nike

Завершують лінійку унісекс-кросівки J Force 1, з перфорацією AF1 Vamp, на гумовій підошві з перевернутими логотипами обох брендів. Це взуття виконано в темно-коричневому кольорі, доповненому золотом із переробленого металу JF 1 dubrae та віпізнаваною мінігалочкою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.