До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Калина — символ нової благодійної колекції прикрас Bevza

Український бренд BEVZA разом з Mastercard випустив лімітовану колекцію прикрас в рамках міжнародного благодійного проєкту. Нова колекція KALYNA буде представлена у 15 країнах світу, а кошти від її продажу будуть передані на протезування та реабілітацію українських дітей, які постраждали внаслідок війни. Натхненням для однойменної колекції стала калина — символ сімʼї та незламності української нації.

Світлана Бевза
Світлана Бевза

Реклама

Ада Роговцева
Ада Роговцева

Символ калини посідає значне місце у житті українців упродовж століть та уособлює єдність, гідність і стійкість: червоні ягоди калини можуть пережити найсуворіші зимові морози. Також це потужний символ родини: кущ калини здавна символізував батьків, а грона — дітей. Саме ці образи стали натхненням для створення колекції та переплітаються з місією благодійного проєкту. Кожна прикраса — крок на допомогу дітям: увесь прибуток від продажів капсули KALYNA буде направлено на підтримку фонду Ukrainian House DC для протезування та реабілітації українських дітей, які отримали травми внаслідок війни. До колекції входять брошка, підвіска та пара сережок.

Даша Кацуріна
Даша Кацуріна

"Зберігати надію та натхнення під час війни — одночасно неймовірно важливо і дуже складно. Тому я особливо пишаюся нашим партнерством з Mastercard, — коментує дизайнерка Світлана Бевза. — Червона калина — це особлива духовна реліквія українців. Ми прагнемо поділитися цією символікою зі світом, об’єднавши людей навколо підтримки України та спонукати їх дізнаватися більше про її культурне коріння".

Даша Кацуріна
Даша Кацуріна

Ада Роговцева
Ада Роговцева

Світлана Бевза
Світлана Бевза

Героїнями кампейну нового запуску стали українки Ада Роговцева, Даша Кацуріна та Світлана Бевза. Усі прикраси капсульної колекції були розроблені та виготовлені в Києві. Виробництво цих ювелірних виробів є безвідходним, оскільки всі залишки металу використовуються для створення нових прикрас.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.