До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: гід наймоднішими прикрасами цього сезону

Прикраси здатні вмить урізноманітнити будь-який образ: їм до снаги додати вбранню драматичності чи навпаки — наївності та легкості. У сезоні весна-літо 2023 дизайнери представили безліч прикрас на будь-який смак: від ультрамодних кафів до каблучок-перснів, що сягають своїм корінням у далеке минуле. Vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів та склав гід наймоднішими прикрасами.

Кафи

Одні з улюбленців модної індустрії — це сережки-кафи. Лаконічні прикраси представлені в безлічі форм, дизайнів, пропорцій та матеріалів. Головна модна порада цього літа — багатошаровість, тож міксуйте улюблені прикраси, створюючи складні комбінації. Кафи в сріблі та золоті, що дають можливість змінювати та доповнювати образ з легкістю та без зайвих рухів, шукайте у HUKH x ZAZAZU, а за багатофункціональним кафом-каблучкою варто звернутися до rimmart.

Реклама

HUKH x ZAZAZU
HUKH x ZAZAZU

rimmart
rimmart

Підвіски-амулети

Стародавні амулети та талісмани цього літа оновилися: вони мають різні форми та виготовлені з різноманітних коштовних матеріалів. Утім, незмінним залишається одне — довжина. Підвісок, який має декілька варіантів носіння та може використовуватись як пасок, браслет, каблучка, сережки чи брошка, шукайте у FORMS. Зі свого боку, Guzema Fine Jewelry представили прикрасу, присвячену майбутнім мамам — Belly chain.

Forms
Forms

Guzema Fine Jewelry
Guzema Fine Jewelry

Чокери

Один з небагатьох ювелірних трендів, який не завдячує відродженню Y2K. Цього сезону намиста-чокери віддають данину прикрасам далекого минулого, але мають свіже прочитання. Ці кольє відсилають до вікторіанської епохи, а надихнутися на нову інвестицію в свою скриньку з коштовностями радимо прикрасами з колекцій Motrych Studio та Цвіте Терен.

Motrych Studio
Motrych Studio

Цвіте Терен х Motrych Studio
Цвіте Терен х Motrych Studio

Яскраві каблучки

Яскраві кольори — одна з великих тенденцій поточного сезону. Тож не дивно, що вона відбилась і на прикрасах. Барвисті каблучки дивовижних форм варто шукати у Nomis, а прикраси з біосмоли та екологічно вирощених діамантів — у Solo for Diamonds.

Nomis
Nomis

Solo for Diamonds
Solo for Diamonds

Символічні прикраси

Різноманітні символи пронизують майже всі колекції українських дизайнерів. Bevza представили моносережку з характерною для українців червоною калиною, а ювелірний бренд Dukachi, що інтерпретує українську культурну спадщину та ручні техніки, показав прикрасу у вигляді ляльки-мотанки. Підвісок складається з 16 деталей, кожна з яких з’єднується вручну.

Bevza
Bevza

dukachi
dukachi

Персні-печатки

Печатки — споконвічно чоловіча прикраса, яке має багатовікову історію. Утім, така тенденція вже давно зійшла нанівець, і ця прикраса отримала статус унісекс. Класичний мінімалізм, інкрустація коштовним камінням, етнічні мотиви або флористичні чи анімалістичні візерунки — вибір тільки за вами.

OBERIG jewelry
OBERIG jewelry

Logvin jewelry
Logvin jewelry

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.