До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 весільних суконь демократичних брендів

У той час як середня вартість дизайнерського вінчального вбрання становить $ 7 000-10 000, реальна сума, яку наречені готові витратити на це важливе плаття становить $ 998. Опитування проводили на шопінг-платформі Lyst, де також з'ясували, що в 2016 році цифра була вищою – $ 1 334. Сучасні наречені нерідко роблять вибір на користь демократичних марок, а експерти прозвали явище "ефектом H&M".

Весільна лінійка Reformation

Серед перших масових брендів, які подивилися в бік весільних колекцій ще на початку 2000-х, були американські J.Crew, Anthropologie (BHLND), Reformation, Missguided і Ann Taylor. Шведські ретейлери H&M і онлайн-гігант Asos анонсували свої лінійки набагато пізніше, в березні 2016. У колекцію першого увійшли всього три сукні вартістю до 450 євро, а компанія Asos свою цінову політику початку з 200 євро.

Реклама
Asos Bridal 2017

Гучним запуском цього року можна вважати весільну колекцію Topshop. Витончені і ультражіночні сукні розкупили майже відразу. Ціна від 90 євро і небанальний дизайн стали головними компонентами успіху.

Topshop Bridal 2017

Стриманість і демократичність весільної моди не завжди проявляється в ціні. Відомі наречені все частіше спрощують вінчальні силуети, роблячи вибір на користь варіацій на тему повсякденної сукні чи комбінезонів.

Комбінезон, С/Meo Collective

Серед сучасних першопрохідців можна вважати сестру Бейонсе Соланж Ноулз. Молодша Ноулз відмовилася від консервативного вбрання і з'явилася на церемонії в комбінезоні кремового відтінку Stéphane Rolland з кейпом, глибоким V-подібним декольте і відкритою спиною. В 2017 тенцендію підтримала актриса Алісія Вікандер, яка для весілля з Майклом Фассбендером віддала перевагу простій бавовняній сукні Zimmermann.

Алісія Вікандер в Zimmermann (справа), сукня Zara (зліва)

Шукати подібні наряди можна знайти не тільки на американських сайтах, в питанні також досягли успіху британські бренди Whistles і Self Portrait, австралійські Keepsake і C/Meo Collective, а відповідний образ можна пошукати і в Zara. Згадуючи найкрасивіші весілля 2017 року, Vogue.ua обрав ще 15 весільних суконь, які обійдуться в 500 євро чи менше.

<b>Budget Wedding</b>

Читайте також:

Підсумки 2017 року: найкрасивіші весілля

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.