До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Зірковий камбек: велике повернення сумки-багет

Яка ще форма сумки, крім багета, може ідеально втілити стиль 1990-х? Завдяки своїм пропорціям і мінімалістичним вигинам цей аксесуар, запозичений у кіногероїнь того часу, таких як Регіна Джордж із "Крутих дівчат" і Керрі Бредшоу із серіалу "Секс і місто", повертається цієї осені.

Кадр з серіалу "Секс і місто"
Кадр з серіалу "Секс і місто"

Реклама

Модна позачасова сумка була переглянута та багаторазово оновлена ​​на подіумах сезону осінь-зима 2024/2025. На цей сезон впливатимуть чимало трендів: від зелених відтінків та бордового кольору до квітів і великого повернення оверсайз-моделей. Утім, переможницею стане ця мінімалістична, довга і тонка сумка, яку можна побачити на подіумах модних показів у всьому світі.

Fendi
Fendi

Ferragamo
Ferragamo

У Fendi аксесуар має знаковий для італійського Дому подвійний логотип F, у Ferragamo темно-синій колір стає родзинкою сезону, а Valentino доповнили багет золотим ланцюжком. Цієї осені бренди й дизайнери розігрують карту геометричних ліній, щоб створити нові речі з мінімалістичною аурою. Така сумка-багет стане частиною списку бажань кожної модниці.

Valentino
Valentino

За матеріалами Vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.