До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумка-карго — найпрактичніший аксесуар сезону

Сумка-карго — дійсно найпрактичніший аксесуар сезону осінь-зима 2023/2024. Адже модницям потрібна it-сумка, в яку помістяться всі необхідні речі: ключі від будинку, ключі від машини, гаманець, органайзер, навушники, губна помада. Зважаючи на цей довгий список предметів, не дивно, що великі сумки такі популярні. Але тепер у них є конкуренція — аксесуари в стилі карго з великою кількістю кишень.

Реклама

У сезоні осінь-зима 2023/2024 сумки-карго впевнено виходять у світло софітів. Після моди на штани-карго в стилі Y2K, а потім і такі самі спідниці, настав час кишеням прикрашати й сумки. Характерними рисами таких аксесуарів є короткі ручки й насичені кольори, як-от наймодніший червоний або трендовий сріблястий.

Серед зіркових модних дівчат головною прихильницею цього аксесуару можна вважати Емілі Ратаковскі. На шоу осінньо-зимової колекції Miu Miu знаменитість зʼявилася на подіумі в мікротопі, спідниці-карго, трендовому гібридному взутті "танга" + чоботи та, звісно, з практичною та універсальною сумкою-карго.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.