До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вільні руки: вибираємо стильні рюкзаки на щодень

Рюкзаки знову посідають провідні позиції у нашому, вже дорослому, житті. Так, більшість із нас згадує їх як кошмар минулого, коли доводилося використовувати цю сумку для перенесення десятків занадто важких книг і безлічі дрібниць. Після завершення навчання ми сподівалися, що нам не доведеться ніколи збирати їх знову.

Реклама

Водночас є щось неймовірно привабливе в тому, щоб під час буденних справ наші руки залишалися вільними. Прогулянка без сумки в згині ліктя чи звисання з плеча — це забута чи навіть невідома концепція для більшості жінок. Однак рюкзак — це не лише стильний, а й комфортний аксесуар, куди можна вмістити все необхідне (й навіть більше) і забути, що ви взагалі носите щось із собою.

На щастя, рюкзаки пройшли довгий шлях від надмірно великих й жахливих сумок, які ви тягали за собою коридорами школи. Мода надала рюкзаку належний вигляд. Зникли кумедні ремінці та об'ємні конструкції. Рюкзак став таким стильним аксесуаром, що тепер виробляється у найширшому діапазоні моделей, кольорів, форм, аби відповідати будь-якому випадку чи потребі. До того ж ви можете обрати аксесуар з будь-якого матеріалу: текстиль, сатин, оксамит чи веганська шкіра.

Rains
Rains

Matt & Nat
Matt & Nat

Oroton
Oroton

The Row
The Row

Maison Margiela
Maison Margiela

Bellroy
Bellroy

The North Face
The North Face
Prada
Prada

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.