КУПИТИ КВИТКИ

Червона сумка — наймодніший аксесуар сезону осінь-зима 2023/2024

Червоний один з головних кольорів сезону осінь-зима 2023/2024. Хоча Марго Роббі, Дуа Ліпа та Емілі Ратаковські вже спробували цей тренд завдяки різноманітним сукням, виявилося, що цей відтінок також вельми необхідний у наших аксесуарах, особливо в сумках. На початку навчального року зробіть ставку на все червоне.

Coperni
Coperni

Реклама.

Божевілля навколо рожевого кольору Барбі минуло — настала черга незамінного червоного. У прийдешньому сезоні він був всюдисущим на подіумах: підтвердження тому — покази Alexander McQueen, Fendi, Balenciaga, Blumarine та навіть Bottega Veneta. Цей яскравий відтінок підкреслює сексуальність власника та уособлює безліч символів, від небезпеки до пристрасті. За даними пошуковика TagWalk, червоних аксесуарів стало більше на 33% порівняно з минулим осінньо-зимовим сезоном.

Fendi
Fendi

Blumarine
Blumarine

На додаток до нових силуетів сумок, які виділяються цього сезону, включно з квітковими аплікаціями і великим поверненням моделей XXL, червоні аксесуари мають усі шанси стати флагманськими речами, які ми всі носитимемо на початку навчального року. Fendi представили червону сумку у версії клатча з кількома кишенями, Coperni повертаються до своєї тепер вже класичної моделі Swipe, а Blumarine роблять ставку на естетику Y2K. Так кожна модниця знайде для себе улюблену модель з усіх представлених різноманітних форм і розмірів.

Gucci
Gucci

Доказом того, що червона сумка неодмінно підкорить серця всіх модниць, стали образи it-girls під час Тижня моди в Копенгагені. А отже, можна впевнено наголосити, що вже у вересні цей аксесуар отримає подальше поширення.

Текст: Alexandre Marain

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.