До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сумки сезону осінь-зима 2020/2021

Серед найбажаніших осінніх сумок — моделі з великими ланцюгами, ридикюлі, виконані на сучасний лад, елегантні тоут, сумки-хобо, об'ємні безформні клатчі, геометричні рішення і гіперболізовані шопери. Vogue.ua зібрав наймодніші сумки сезону осінь-зима 2020/2021.

Stella McCartney
Крупні ланцюги

Ланцюги були одним з головних трендів весняно-літнього сезону 2020. Вони з'являлися на сумках, різноманітному взутті та прикрасах. Восени ця тенденція залишиться такою ж актуальною, тільки тепер можна забути про тонкі, ледь помітні ланцюжки, на користь масивних широких ланок. Сумки з ланцюгами представили багато брендів: JW Anderson прикрасили невеликі аксесуари великими золотими ланками, Dries Van Noten представили моделі з ручкою-ланцюгом, а Tory Burch повісили на сумку знімний ефектний ланцюг.

Реклама
JW Anderson
Dries Van Noten
Tory Burch
Сучасні ридикюлі

У прийдешньому сезоні особливо популярні вінтажні сумки, а саме ридикюлі в сучасному прочитанні. Так, на зміну шовковим витонченим мішечкам для монет, які любили модниці минулих століть, прийшли об'ємні ридикюлі зі шкіри та оксамиту. У Lanvin з'явилися практичні сумки у різних колірних варіаціях, які бренд пропонує носити в руці, Chanel представили урочисті ридикюлі, виконані з оксамитової тканини, а Miu Miu показали варіанти, прикрашені фірмовим тисненням.

Lanvin

Chanel
Miu Miu
Елегантні тоути

Сумки-тоут — позачасовий тренд і основа ділового стилю. Так, цієї осені проводити ділові зустрічі буде максимально комфортно, адже бренди подбали про модні і практичні аксесуари. Christian Dior продемонстрували елегантний тоут коричневого відтінку з тонкими ручками і вінтажною застібкою, Dolce & Gabbana зробили ставку на лаконічну чорну модель, прикрашену золотим знімним ланцюгом, а Fendi запропонували сумку-тоут з вовняним покриттям, як у верхнього одягу.

Chriatian Dior
Dolce & Gabbana
Fendi
Об'ємні клатчі

Великогабаритні безформні клатчі завдяки дизайнеру Деніелу Лі стали найзатребуванішою сумкою від 2019 року. Streetstyle-зірки, редактори модних видань, баєри великих платформ і знаменитості вибирали собі культовий клатч-хмару Bottega Veneta. У новому сезоні осінь-зима 2020/2021 цей тренд, як і раніше, набирає обертів і тепер модний об'ємний клатч можна знайти в арсеналі практично кожного бренду. Серед найактуальніших: світло-сірий аксесуар Isabel Marant, клатч зі шкіри в землистих відтінках Loewe і, звісно, нова модель Bottega Veneta з фірмовим плетінням бренду.

Isabel Marant
Loewe
Bottega Veneta
Геометрія

Якщо класичні сумки — інвестиція в модний гардероб, то геометричні моделі підійдуть для дівчат, які люблять супермодні тренди. Круглі, циліндричні, трикутні, квадратні і багато інших геометричних форм стали джерелом натхнення для багатьох дизайнерів. Так, Oscar de la Renta зізналися в любові до футуристичної сумки-кулі, Coach показали трикутні моделі, а Roksanda показали сумку кубічної форми з ручкою у формі петлі.

Oscar de la Renta
Coach
Roksanda
Сумки-хобо

Знаменита сумка початку 2000-х знову повернулася на модні подіуми. Йдеться про універсальну сумку-хобо, яка легко впишеться в міський ансамбль. Прикметні риси цієї моделі: форма півмісяця, коротка ручка, яка найчастіше є продовженням сумки, місткий розмір і м'яка тканина. У Bottega Veneta є багатий колірний ряд моделей сумок-хобо, які Деніел Лі назвав BV Jodie. Водночас Valentino представили в новому осінньому сезоні безформні сумки-хобо в стібаному рішенні, а Brandon Maxwell показали замшеві мінімалістичні пари з металевою застібкою.

Bottega Veneta
Valentino
Brandon Maxwell
Гіперболізовані шопери

На зміну тренду на мікро-сумки цієї осені приходять гіперболізовані обєми. Тепер не потрібно турбуватися, що в улюблений аксесуар нічого не поміщається: в сумку-шопер точно можна буде вмістити все що завгодно. У колекції Chloe можна знайти об'ємну модель з плетеними ручками, у Proenza Schouler — аксесуар, що нагадує дуту куртку, а у Jil Sander — мінімалістичний величезний шопер карамельного відтінку.

Proenza Schouler
Chloe
Jil Sander

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.