До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: український тризуб Guzema Fine Jewelry

Ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry випустив нову прикрасу до Дня Незалежності України — тендітний тризуб у жовтому та білому золоті на тонкому ланцюжку. Історія цього символу бере початок з Київської Русі, археологи знаходили зображення тризуба на монетах, посуді, печатках, якими закріплювалися міжнародні договори. Сьогодні це один із трьох державних символів України. Тому Guzema Fine Jewelry втілили тисячолітній спадок предків саме в маленькому золотому тризубі.

Реклама

"Серце кожного з нас приймає форму тризуба, наповненого волею та силою, та сміливо бʼється у такт свободи, — розповідає засновниця бренду Валерія Гузема. — Тому до головного державного свята України ми випускаємо прикрасу, що грітиме душу кожного українця".

Валерія Гузема не вперше працює з національними символами та айдентикою. Так, перша її колекція після початку великої війни називалася Freedom, а її ключовою окрасою став підвісок у вигляді серця на синьо-жовтому шнурку — вже півтора року ця благодійна лінійка допомагає збирати кошти для допомоги українським військовим, переселенцям та дітям. Також у портфоліо марки є колекція "Спадок", в якій українські традиції поєднуються з сучасними ювелірними тенденціями. Створюючи цю колекцію, Гузема надихалася спадком, що залишили предки, — вишивкою, натуральними ювелірними матеріалами та символом рідної землі та батьківської хати — калиною.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.