До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 найкращих сумок, які завжди залишатимуться в моді

Попри те, що у світі існують сотні різноманітних дизайнерських сумок, лише деякі з них здатні витримати випробування часом. Саме такі аксесуари — найкраща інвестиція. Подібно до чорного блейзера, білої сорочки чи пари джинсів, хороша сумка є невіддільною частиною капсульного гардероба.

TheRowMargaux

Реклама

Ця сумка відносно недавно з'явилася на розкішному ринку аксесуарів, але завдяки бездоганному дизайну TheRow навіть за короткий час зміг вийти на рівень найшанованіших модних Домів. Великий тоут бренду Margaux — особливо примітний аксесуар в асортименті бренду, за яким активно полюють. Зазвичай ця сумка переходить в категорію soldout за тиждень після того, як з'являється у продажу.

LoewePuzzle

LoewePuzzle була дебютною сумкою Джонатана Андерсона на його посаді креативного директора бренду. Протягом багатьох років її купували всі модні інсайдери — як через її форму, так і через функціональність. Puzzle стала популярною завдяки своєму драматичному геометричному дизайну, що не був схожий ні на що інше на ринку. Сьогодні ця сумка представлена в різноманітних розмірах і кольорах, але ми завжди любитимемо її в класичних чорному чи бежевому кольорі.

FendiBaguette

Коли Керрі Бредшоу вдягла FendiBaguette на плече в серіалі "Секс і місто", вона спричинила всесвітній ажіотаж — ця сумка стала одним з найпопулярніших аксесуарів 1990-х. І хоча багет ніколи не виходив з моди, він пережив серйозний ренесанс за останнє десятиліття, а нове покоління відкрило для себе чарівність цієї сумки.

KhaiteLotus

Khaite — бренд, відомий своїм арсеналом гідних позачасових інвестиційних аксесуарів. Тоут бренду Lotus — це ідеальний баланс місткого і міцного. В цій сумці ви розмістите все, що вам може знадобитися.

WandlerHortensia

Молоді бренди — відносно нестабільна історія в розкішній сфері, адже лише деяким з них вдається здобути величезного успіху. Запущеному у 2017 році Wandler вдалося це зробити. Найбільш помітним аксесуаром бренду став тоутHortensia. Він завоював серця багатьох модних редакторів своїм виразним D-подібним дизайном.

BottegaVenetaAndiamo

Матьє Блазі, безумовно, спричинив ажіотаж навколо BottegaVeneta, після свого приходу. Проте саме створена ним сумка Andiamo сколихнула спокій модних інсайдерів. Аксесуар представлений у трьох розмірах та створений у знаковій плетеній техніці бренду intrecciato.

JWAndersonBumper

Ще одне творіння Джонатана Андерсона, сумка Bumper була представлена у колекції JWAnderson весна-літо 2022. Ця чарівна сумка виробляється в різних кольорах та має цікаву трубчасту обробку. Від зеленого до витонченого помаранчевого кольору — цей аксесуар підійде під будь-який настрій.

PradaRe-Addition2000

Коли у 2019 році почала повзати манія на моду нульових, Prada відтворив дві свої культові сумки — TheRe-Edition2000 та TheRe-Edition2005. Миттєво впізнавана за нейлоновим матеріалом та трикутним логотипом, ця сумка миттєво стала фаворитом знаменитостей.

AlaïaLeCoeur

Сумка LeCoeur у формі серця від Alaïa вперше з'явилася на подіумі в дебютній колекції весна-літо 2022 Пітера Мюльєра. І відтоді вона стала культовим аксесуаром серед редакторів моди.AlaïaLeCoeur — це нова класика сучасності. Грайливий, але елегантний, це вишуканий аксесуар з фігурним дизайном.

GivenchyAntigona

ТоутAntigona від Givenchy вперше прикрасив подіум бренду в сезоні осінь-зима 2010/2011 і швидко полонив серця зірок: від Кейт Мосс та Розі Хантінгтон-Вайтлі до Лілі Олдрідж. Це чудовий варіант для тих, хто шукає більш структурований аксесуар для роботи. Ця сумка має форму трапеції, завдяки чому вміщає в себе безліч рей, а також міцні й надійні ручки.

HermèsBirkin

Чи є якась сумочка більш знакова, ніж HermèsBirkin? Ми думаємо, що ні. Створена в 1984 році, сумка була названа на честь ікони моди та актриси Джейн Біркін. Одного разу Джейн сиділа поруч з Жаном-Луїсом Дюма, генеральним директором Hermès, під час перельоту, сама накидала ескіз сумки. Решта, як кажуть, — це вже історія. Попри те, що цю сумку вкрай важко придбати, й можливо доведеться провести роки в списках очікування, аби заволодіти нею, це та сама покупка, якою ви насолоджуватиметеся все життя.

Toteme T-Lock

Сумка T-Lock має доволі легкий і грайливий вигляд. Цей мінімалістичний, криволінійний аксесуар Toteme, якнайкраще перегукується з загальною естетикою бренду. І найкраща її перевага в тому, що ця сумка не вартує всіх грошей світу.

Gucci 1955 Horsebit

Вперше представлена шість десятиліть тому, Gucci 1955 Horsebit стала однією з найвідоміших сумок бренду, ідентифікована знаковою пряжкою та класичною прямокутною формою. Колишній креативний директор, Алессандро Мікеле, відродив аксесуар у колекції бренду Cruise2020, запропонувавши цілий ряд нових форм.

SaintLaurentKate

Названа на честь супермоделі Кейт Мосс, сумка SaintLaurentKate стала головним аксесуаром бренду з моменту виходу у 2010 році. Такий аксесуар стане найкращим супутником під час вечірніх виходів.

DiorLadyDior

Ще одна знакова сумка, названа на честь іншої знакової жінки, LadyDior була прямим результатом ефекту принцеси Діани. Спочатку називана Chouchou, ця квадратна сумочка була подарована Діані першою леді Франції у вересні 1995 року, і після того цей аксесуар став всесвітньо відомим.

LemaireCroissant

Знакова сумка Lemaire, як її описує сам бренд, — це гнучкий, але міцний аксесуар. Як випливає з назви, сумка має вигнуту форму, що нагадує виріб з тіста. Таким чином вона має унікальний та грайливий силует.

LouisVuittonNeverfull

ТоутNeverfull від LouisVuitton одна з найпопулярніших сумок серед знаменитостей для подорожей. Без сумніву, вона заслужила любов завдяки своїй практичній, місткій формі (підказка в назві) та позачасовому шкіряному дизайну. Представлена у 2007 році як сезонна пляжна сумка, Neverfull знову стала популярною в останні роки.

MiuMiuPocketBag

Одне з найновіших доповнень до лінійки бренду, PocketBag від MiuMiu вперше була представлена на шоу весна-літо 2023, і вже може похвалитися легіоном шанувальників. З її багетним силуетом та декоративними карманами, ця сумка має особливий утилітарний шарм, який сподобається тим, хто любить практичні та сміливі речі.

IsabelMarantOskanMoon

Нещодавно IsabelMarant представив нову сумку — OskanMoon. Це жорсткий аксесуар у формі півмісяця, з металевими заклепками навколо вигнутого краю, з довгим ремінцем. Ідеальний аксесуар на щодень.

MulberryBayswater

Минулого року сумка Bayswater від Mulberry відзначила 20-ту річницю з дня виходу. Цей неймовірно місткий тоут залишається знаковим аксесуаром британського бренду і доступний у різних кольорах та оздобленні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.