До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найвище мірило тихої розкоші — заборона телефонів на шоу The Row

The Row показали свою колекцію осінь-зима 2024/2025 під час Тижня моди в Парижі, але ви могли пропустити цю подію. Врешті, в Instagram не з'явилося жодного відео з першого (чи заднього) ряду, як з усіх інших шоу, — а все тому, що американський бренд вимагав від усіх гостей показу утримуватися від фотографування чи знімання колекції.

Ешлі і Мері-Кейт Олсен
Ешлі і Мері-Кейт Олсен

Реклама

Ванесса Фрідман, модна директорка і головна модна критикиня New York Times, опублікувала запит бренду до гостей у Twitter (тепер X): "The Row з нетерпінням чекає на вас на презентації зимової колекції 2024 року в середу, 28 лютого, о 12:00. Ми просимо вас утриматися від знімання або поширення будь-якого контенту під час шоу". Розчарування відчули як прихильники бренду, так і гості.

Ніхто не хоче бути тією людиною, яка невпинно знімає на телефон все шоу. Але зйомка контенту прямо з подіума має практичні переваги. Це може допомогти покупцям і редакторам визначити, які вироби вони хочуть замовити для магазинів або знімань, однак, бренд обійшов ці нарікання, давши гостям блокноти та ручки для запису нотаток про шоу. До того ж саме на відео можна побачити, який вигляд одяг має в русі, що неможливо передати через фото. Але давайте будемо чесними, ще одна причина, чому люди фотографують і знімають відео, — це вплив. Отримати запрошення на будь-який показ, особливо на шоу такого гучного бренду, як The Row, є хвилюючим моментом у житті будь-якого фанатика моди. Коли ви отримуєте це запрошення, ви хочете, щоб про це знав весь світ.

Згідно зі старою приказкою, "гроші кричать, а багатство шепоче", і The Row, бренд, який продає білі футболки за 400 доларів, точно ні про що не кричить. Хоча не так багато людей можуть дозволити собі бути клієнтами бренду, The Row вдалося встановити обмеження не лише на те, хто може купувати їхній одяг, а й на те, хто може його побачити (до певного моменту).

Звичайно, кожен, хто має гроші, може купити знакову сумку бренду Margaux. Але отримати запрошення на шоу — абсолютно інший рівень ексклюзивності. Зробивши цей досвід ще більш унікальним, The Row вдалося досягти найвищого рівня визначення тихої розкоші. Меседж бренду чіткий: якщо ви йдете на шоу The Row, вам не слід розповідати про це всім. Вам має бути достатнього того, що ви просто були присутні на презентації.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.