До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Балетки Ganni — найактуальніша пара взуття цієї весни

Місяць моди дає найкраще зрозуміти, які речі будуть найактуальнішими в наступному сезоні. І мова йде не лише про колекції, які дизайнери демонструють під час своїх шоу, а й про вуличний стиль. Те, як гості показів вдягаються під час Тижнів моди — не менш важливий показник для виявлення головних силуетів та кольорів, а також must have покупок. На Тижні моди в Лондоні під час показів сезону осінь-зима 2024/2025 була певна пара взуття Ganni, яку команда Vogue бачила скрізь на шоу. Найцікавіше, що це взуття — далеко не новинка бренду.

Реклама

Пара балеток Ganni стала улюбленою парою взуття скандинавських жінок. Ці балетки вперше були випущені в серпні 2023 року, і тепер бренд виробляє їх в 10 різних кольорових варіаціях та фактурах — від бордового до класичного чорного та рум'яного рожевого відтінку. Те, що в Лондоні чимало жінок обирали саме цю пару взуття, дозволяє нам припустити, що вона знову стала популярною у модної публіки.

Можливо, популярність балеток Ganni пов'язана з тим, що суспільство одержиме повсякденним комфортом, яке дає взуття на пласкій підошві (лофери та балетки швидко обганяють у продажах туфлі на високих підборах), а може, тому що це взуття просто пасує до будь-якого вбрання. Хтось стилізує пару Ganni зі штанами карго та картатою сорочкою, хтось сміливо поєднує чорну пару з червоними колготками та спідницею.

Балетки Ganni — це універсальна модель. Тож якщо ви шукаєте нове взуття на весну, обов'язково розгляньте пару від скандинавського бренду.

GANNI
GANNI
GANNI
GANNI
GANNI
GANNI
GANNI
GANNI

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.