До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лофери Prada — одна з найкультовіших пар взуття

Міучча Прада додала лофери у свої сезонні колекції ще в 1990-х, але у 2020 році вона представила їхню сучасну інтерпретацію, яка підкорила модників. Знаменитості, зокрема Гейлі Бібер та Белла Гадід, були серед перших прихильниць нового взуття сеньйори Пради. За кілька років ці лофери остаточно здобули статус культових серед зірок та модних інфлюенсерів.

Реклама

То чому всі так прагнуть носити лофери Prada? Круглий носок, гумова груба підошва та логотип у формі трикутника з надписом Prada, розміщений на передній центральній частині взуття, — ці лофери мають мінімалістичний та актуальний вигляд. Міучча Прада аж ніяк не є єдиною дизайнеркою, що виробляє різні версії комфортного взуття, однак вона та її бренд мають неабияку вагу у світі моди. Лофери Prada є надзвичайно привабливою парою для логоманів, які люблять інвестувати в одяг, що кричить "розкіш".

За чотири роки існування сучасних лоферів Prada одні стилізували їх з білими шкарпетками, плісированими спідницями чи класичними штанами, інші експериментували з сукнями та вигадливими силуетами. Однак, як би ви не носили цю пару, вона, вірогідно, пасуватиме до будь-якого вбрання і ситуації. Саме тому лофери Prada залишатимуться актуальними роками.

<b>PRADA</b>
PRADA

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.