До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Балетки Alaїa — улюблене взуття модниць цієї весни

Серед усього трендового взуття нинішнього сезону балетки знову посіли почесне місце в жіночому гардеробі. На доданок до очевидного відсилання до балету, металеві забарвлення є одними з найповторюваніших ставок у брендів. Однак є ще один тип, який, здається, виділяється і більше відповідає спекотному літу. Ми маємо на увазі сітчасті балетки, які продовжують тенденцію на "голі" речі.

Стрічку Instagram заполонило взуття Alaïa. Французький дім випустив чорні балетки з ремінцем і металевим декоруванням, які вразили поціновувачів модної індустрії. Вони скрізь, і немає streetstyle-зірки, яка би їх не носила. Наприклад, Беатріс Гуту і Карін Ніклас показують, що такі сітчасті балетки можуть бути ідеальним варіантом для повсякденного образу в поєднанні з легким тренчем і штанами різних матеріалів, як от шкіра або атлас.

Реклама

Хоча їхня конструкція апріорі здається складною, насправді варто сприймати їх як ще одну базову річ. Додайте до цього взуття спідницю, плетений светр і фігурну сумку або пограйте з улюбленою сорочкою, що ніби запозичена з чоловічого гардероба, як це робить Жанетт Медсен. Зробити ставку на білу мінісукню з темними аксесуарами — це стильний мікс, який Дебора Роза пропонує обирати цього сезону. Ще одна альтернатива — чорна футболка, до якої можна додати широкі білі штани або мініспідницю з принтом зебри, як у Крістіни Янчар.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.