До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряний топ — улюблена основа літнього гардероба всіх модниць

З початком нового модного сезону бавовна та льон почали заповнювати фізичні та онлайн-магазини всіх брендів. Але деякі знаменитості уникають типових літніх тканин на користь шкіри та виробів з лакованим покриттям — несподіваний вибір для теплої погоди.

Щоб відсвяткувати перший день народження сина, Ріанна вбралася у шкіряний корсет без бретельок Rick Owens (виготовлений із деніму з покриттям), джинси Louis Vuitton з монограмою та протисонцеві окуляри. Тому що для Ріанни весняно-літній образ — це не про струмливі сукні та босоніжки "танга".

Реклама

Ріанна, A$AP Rocky та їхній син RZA Ательстон Мейерс
Ріанна, A$AP Rocky та їхній син RZA Ательстон Мейерс

У той час як Rick Owens спеціалізуються на привабливих речах зі шкіри та деніму з покриттям, Bottega Veneta підкорюють шанувальників своїм м’яким одягом, створеним із фірмової плетеної шкіри intrecciato масляного кольору. Креативний директор Матьє Блазі застосував хитрий трюк під час свого показу весна-літо 2023, коли Кейт Мосс вийшла на подіум у картатій сорочці та джинсах із широкими рукавами, але насправді обидві речі були зроблені з тонкої шкіри.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Зіркові дівчата швидко закохалися в шкіряні творіння Блазі. Кендалл Дженнер була однією з перших, хто вдягнув образ з останньої презентованої колекції дизайнера і поділився фотографією в структурованій сукні в своєму інстаграмі. Шкіряний корсет моделі навряд чи навіює думки про літо, але вироби Bottega Veneta мають унікальні якості, які забезпечують комфортне носіння цілий рік.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Нью-йоркський лейбл Proenza Schouler також освоїв легку шкіру. Не так давно Гейлі Бібер відвідала Лондон у справах, напередодні запуску у Великій Британії свого бренду краси Rhode. Вона була одягнена в топ Proenza Schouler зі зборками та штани, створені в її співпраці з Wardrobe.NYC, до яких додала сумку Miu Miu.

Завдяки правильній стилізації шкіряні топи та корсети матимуть цілком доречний влітку вигляд. Вибирайте саме еластичну шкіру, що не сковуватиме рухів.

Khaite
Khaite
Aligne
Aligne
Rick Owens
Rick Owens
Alexander McQueen
Alexander McQueen

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.