До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яку сумку купити цього сезону: повний гід

Правильно підібрана сумка вміє здійснювати чудеса: додати образу характеру, прикрасити найсуворішу річ або просто підняти настрій. Не дарма їх жартома називають "найкращими подругами" дівчат, адже саме улюблена сумка стає німим свідком наших щоденних пригод. Vogue.ua зібрав головні хіти цього сезону з Sanahunt Luxury Department Store і дійшов висновку, що на одній зупинитися неможливо.

На пояс

Сумка на пояс, без перебільшення, головна покупка цієї весни. У новому сезоні дизайнери зробили їх максимально різноманітними і красивими. Наприклад, у Miu Miu вони зшиті з м'якої кольорової шкіри і за місткостю не поступаються клатчу, а у французького бренду Jacquemus схожі на мініатюрні версії класичних жіночих сумочок.

Реклама
Топ Celine і сумка Miu Miu
Сорочка Loewe і сумка Jacquemus
Замість прикрас

Сумка може бути не тільки вірною супутницею на всі випадки життя, а й справжньою окрасою, особливо коли декорована дорогоцінною брошкою (Miu Miu), ефектним позолоченим ланцюгом (Tom Ford) або барвистою аплікацією (Fendi).

Сумка Miu Miu, жакет Off-White і сумка Miu Miu
Сорочка Balenciaga і сумка Fendi
Жакет Tom Ford, сумка Stella McCartney, сорочка Balenciaga і сумка Stella McCartney
Сумка Tom Fordі і боді Versace
Глибоке синє море

Дівчата, які не можуть себе уявити без чорної сумки, з настанням літа повинні спробувати моделі глибокого синього відтінку – вони також відповідатимуть дрес-коду, але мають свіжий і цікавий вигляд.

Плащ Celine і сумка Bottega Veneta
Плащ і сумка Celine
Жакет Off-White і сумка Bottega Veneta
При собі

В середині 1950-х модниці полюбляли сумки на коротких ручках, які добре тримають форму. Такі зручно тримати в руках і не потрібно хвилюватися за їх зовнішній вигляд. Сучасні дизайнери додали до таких сумок ще один істотний бонус у вигляді арт-референсів. Так, жовта Loewe Puzzle апелює до робіт художників-кубістів, у 0711 читається захоплення оп-артом з його фірмовим чорно-білим поєднанням, а візерунки Fendi нагадують про оздоблення італійських вілл.

Сорочка Loewe і сумка Loewe
Сорочка Balenciaga і сумка Fendi
Топ Zimmermann і сумка Wicker Wings
Топ Zimmermann і сумка 0711
Сорочка Balenciaga і сумка Fendi
Все з собою

Літо – пора подорожей, і часто спонтанних. Бути готовими до них допоможе містка сумка, куди помістяться не тільки закордонний паспорт і декілька кредиток. Так, з MCM можна сміливо їхати на пару днів, а з чорною лаконічною Givenchy гуляти весь день по місту.

Куртка Off-White і сумка MCM
Сорочка Balenciaga і сумка Balenciaga
Куртка Of-White і сумка Givenchy

А доповненням до нової сумки стануть сонцезахисні окуляри. Ми цього сезону вибираємо моделі з кольоровими скельцями, декорованими оправами і геометричними точними формами.

<b>SanahuntSunglasses</b>

Всі товари представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайті www.sanahunt.com. А ще більше інформації про новинки – на новому telegram-каналі магазину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.