До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Босоніжки slip on – синонім елегантності цього літа

Сучасність нерозривно пов'язана з комфортом і практичністю. Отже, нова стилістична вправа полягає в тому, щоб знайти компроміс із елегантністю поза трендами. І саме тут прокладає собі шлях філософія "менше — це більше". Парадокс "тихої розкоші" полягає в тому, що відмінність проявляється через спрощення та відсутність логотипів. Крім того, вона проявляє себе через практичні аксесуари, які поєднуються з усім завдяки позачасовому дизайну та використанню нейтральних кольорів. Босоніжки slip on – втілення цього стилю: на підборах чи без, вони стали маст-хевом літа 2023.

Реклама

Це літнє взуття легко взувається – навіть на ходу. Практичність дизайну цих босоніжок разом із мінімалістичними лініями роблять їх поєднуваними практично з усім. Завдяки одному широкому ремінцю або декільком ремінцям, які підтримують супінатор, босоніжки slip on стали універсальним елементом літнього гардеробу, який якнайкраще пасує і для міських образів з джинсами чи вузькими штанами, так і для особливих нагод – з шортами та сукнями всіх видів.

Від kitten heels та vertigo heels до моделей з витонченими мінімалістичними ремінцями або фігурними підборами, щоб додати грайливий відтінок літньому образу, та плетених версій – Vogue.ua зібрав найкращі босоніжки slip on цього літа.

Плетені slip on у стилі "тиха розкіш"

Bottega Veneta визначають мистецтво плетіння цього літа. Бренд пропонує моделі зі шкіри або з натуральної рафії. Нейтральні тони гармонують з усім літнім гардеробом.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Босоніжки на скульптурних підборах

Іменинна свічка чи лак для нігтів? Ці босоніжки від Loewe забезпечують грайливий штрих, необхідний для літніх ночей.

Loewe
Loewe

Slip on на підборах kitten heel

Kitten heel з’являється в нескінченній кількості моделей: босоніжки в стилі ретро від Jimmy Choo, версія з ремінцями від Aeyde, і, нарешті, яскраві помаранчеві босоніжки, запропоновані The Attico.

The Attico
The Attico

Босоніжки на плоскій підошві

Босоніжки на плоскій підошві, які випромінюють вишуканість і комфорт, є невід’ємною частиною літнього гардеробу. Saint Laurent пропонують модель у кольорі натуральної шкіри, що характеризується геометричним дизайном, який ідеально підтримує стопу, запобігаючи її ковзанню. Босоніжки ідеально виглядають з улюбленими джинсами, максісукнями та кольоровими лляними штанами.

Saint Laurent
Saint Laurent

Босоніжки на високих підборах

Типові для ляльки Барбі, з запаморочливим підбором – такі босоніжки нещодавно зʼявилися в образі Дженніфер Лоуренс. Рекомендуємо інвестувати в моделі нейтральних тонів, чорні або білі, щоб носити їх щоліта ввечері.

Дженніфер Лоуренс
Дженніфер Лоуренс

Slip on з блискучими каменями для особливої нагоди

Високі підбори, щоб здивувати, і яскраві камені, щоб засліпити. Від розкльошеного підбора у Amina Muaddi до атласу з брошкою від Manolo Blahnik – лінії цих босоніжок у поєднанні з блиском роблять їх ідеальними для римування зі спідницями у білизняному стилі.

Amina Muaddi
Amina Muaddi

Текст: Selene Oliva

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.