До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий камбек: еспадрильї — улюблене взуття модниць цього літа

Хоча це взуття має довгу історію, найкращі еспадрильї залишаються трендовими назавжди. Взуття на плетеній підошві додасть образу витонченого вінтажного настрою: згадайте виходи Лорен Беколл та Грейс Келлі — головних прихильниць цього дизайну. Тож не дивно, що цього літа вони знову повернулися в перелік головних тенденцій – та швидко захопили і подіуми, і гардероби модниць.

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Реклама

Батьківщиною еспадрильїв вважається Іспанія. Підошва взуття вироблялася з плетених волокон із висушеної трави еспарто, рослини, яка поширена в південній Іспанії, а задокументована поява взуття датується XIII століттям. Можна сказати, що наступною віхою в історії еспадрильїв став 1970 рік, коли Ів Сен-Лоран запросив Кастаньє допомогти йому розробити версію знаменитого плетеного взуття на підборах. Результат увійшов в історію моди, і Castañer, бренд, заснований у місті Баньолас у 1927 році, продовжує створювати дизайни донині. Залежно від обраного стилю, еспадрильї можна поєднувати з чорними штанами та яскравою сорочкою, квітковою струмливою сукнею або мідіспідницями.

Vogue.ua зібрав 7 пар еспадрильїв, які варто додати до свого літнього гардеробу вже зараз.

Saint Laurent
Saint Laurent
Staud
Staud
Stella McCartney
Stella McCartney
Tory Burch
Tory Burch
Chloe
Chloe
Gucci
Gucci
Jimmy Choo
Jimmy Choo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.