До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Мʼякі масивні сандалі — модне придбання цього літа

Пам'ятаєте часи, коли сандалі Birkenstock і Crocs були найпопулярнішим літнім взуттям? Цього сезону у них зʼявився конкурент — мʼякі масивні сандалі, які називають ще сандалі-подушки, від англійського словосполучення pillow sandals. Це не тільки модний, а ще й зручний тренд, який змусить вас відчувати абсолютний комфорт протягом дня, наче ви ходити по хмарах. Насправді ці сандалі відповідають назві: вони такі ж м’які, як подушка, повністю виготовлені з гумоподібних матеріалів, мають товсту підошву та спортивний дизайн.

Реклама

Сандалі-подушки ідеально підходять для носіння як на пляжі, так і в місті, з барвистими кольорами чи в мінімалістичних поєднаннях. У фотозвітах streetstyle-зірок неважко знайти виходи в мʼяких масивних сандалях. Найчастіше зустрічаються моделі в нейтральних відтінках, як-от бежевий, сірий або верблюжий, які модниці носять зі спідницями карго, джинсовими мінісукнями, з одягом з попліну або з білизняними комплектами в стилі pаjamacore.

Сьогодні у Pillow Slides є власний зареєстрований вебсайт, але щоб зрозуміти, з чого все почалося і де знайти оригінальні версії цих слайдерів, нам доведеться повернутися на пару років назад. Наприкінці 2021-го були представлені Yeezy Slide Pure, відкриті спереду гумові капці, створені в результаті співпраці між adidas і Каньє Вестом. Вони стали ультрамодними завдяки таким зіркам, як Кім Кардаш'ян, Біллі Айліш і К’яра Ферраньї. Наступного року вийшли Yeezy Slide Bone, дещо інша версія в брудно-білих і охристих тонах. Кендалл Дженнер була однією з багатьох знаменитостей, що носили ці стильні гумові сандалі: вона комбінувала їх з легінсами, світшотом і білими шкарпетками.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Поролон — м'який матеріал, який поглинає удари, — є одним із секретів максимального комфорту цього взуття. Серед мʼяких сандалів, які будуть найпопулярнішими у 2023 році, за даними тіктоку, є пари з подвійною пряжкою в стилі Birkenstock із додаванням типової неслизької платформи. Але є й багато інших варіацій. Loewe, наприклад, зосереджуються на чарівній моделі шльопанців зі своєю монограмою. Це взуття є стилістичною ознакою креативного директора Джонатана Андерсона, який любить показувати на подіумах роздутий одяг та аксесуари, а яскраві кольори — від фіолетового до пастельно-зеленого — роблять це взуття впізнаваним по всьому світу. Сандалі-подушечки Gucci не відмовляються від культового затискача на супінаторі та застібки-липучки на п’яті. Найнеобхідніші моделі на одному ремінці можна знайти у Balenciaga та Oysho у кольорах від рожевого до лісово-зеленого та лаймово-жовтого. Ми зібрали найкращі мʼякі масивні сандалі, які можна знайти цього літа.

BALENCIAGA
BALENCIAGA
BALMAIN
BALMAIN
LOEWE
LOEWE
ACNE STUDIOS
ACNE STUDIOS
GUCCI
GUCCI
DRIES VAN NOTEN
DRIES VAN NOTEN
BOTTEGA VENETA
BOTTEGA VENETA
PRADA
PRADA
VERSACE
VERSACE
MONCLER
MONCLER
OYSHO
OYSHO

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.