До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 альтернативних аксесуарів, які круто доповнять ваші вбрання

Не варто недооцінювати силу гарно стилізованого аксесуара. Чому так? Доволі часто на перший погляд ідеальне вбрання можна підняти на абсолютно новий рівень за допомогою кількох легких, але значущих деталей. Врешті, коли справа доходить до справді чудового образу, головну роль відіграють саме аксесуари.

Фото: @allisagentlespring
Фото: @allisagentlespring

Реклама

Досить легко накинути капелюх або шарф, щоб надати нашому образу додаткового шарму — й іноді, для певних нарядів, це справді все, що вам потрібно зробити. Але спробуйте вийти із зони комфорту та оберіть сміливішу деталь. Так звані "альтернативні аксесуари" — це дещо нетрадиційні, часто забуті предмети гардероба, які абсолютно неочікуваним шляхом доповнять будь-який образ. Від балаклав і мітенок, краваток і троянд (дякуємо Керрі Бредшоу, за те, що нагадала нам, які вони чудові) — нижче список аксесуарів, які ми носимо недостатньо часто, але варто було б.

В'язана пов'язка

В'язані й трикотажні пов’язки на голову повертаються! Додаючи м’якості в образ, велика в’язана пов’язка на голову є менш зобов'язальною, ніж шапочка біні, і більш вишуканою, ніж звичайна пов’язка. Ідеально підходить для прохолодної погоди в будь-який сезон.

Троянда

Так, саме Керрі Бредшоу найкраще носила аксесуари у вигляді троянд, і варто рішуче йти по її стопах. Останнім часом модниці дедалі частіше обирають брошки-троянди, і ми дуже раді, що цей квітковий штрих знову бачить світ. Додайте такий аксесуар до блейзера чи однотонної жилетки, щоб зробити вбрання дещо драматичнішим.

Краватка

Незалежно від того, чи ви йдете до офісу, чи на урок французької мови, краватка — значно універсальніший та стильніший аксесуар, ніж може здатися. Вона стане ідеальним доповненням буквально до будь-якого вбрання, оскільки краватка у всіх своїх ітераціях давно вийшла за межі ділового гардероба.

Балаклава

Балаклава вже деякий час є постійним фаворитом серед головних уборів і продовжує залишатися унікальним (і практичним у прохолодні дні) аксесуаром. Одягнувши її, ви можете не перейматися про шарф чи капелюх, що робить її універсальною деталлю. Однак, якщо хочете, її легко можна стилізувати додатковими речами.

Гольфи

Гольфи вважалися пережитком шкільних часів, але все змінюється! Вони повернулися і стали стильнішими, ніж будь-коли раніше. Настільки, що ми не можемо пригадати, чому взагалі перестали їх носити. Тому, зверніть на них увагу — вони зроблять ваш образ значно цікавішим, ніж ваші звичайні короткі шкарпетки.

Гетри

Гетри — це не просто одяг для танцювальних тренувань 1980-х. Поєднуйте їх зі спідницею, туфлями або лоферами. Легкі та зручні в носінні, вони зігрівають і мають неймовірно милий та ошатний вигляд.

Колготки

Ефектні колготки та панчохи — зараз найкращий аксесуар. Мереживні, однотонні, з монограмою чи прозорі — колготки чудово підійдуть до мініспідниці чи сукні. Ця деталь більше не є просто практичним доповненням до вашого гардероба, тепер цей аксесуар по-справжньому цікавий, стильний і самобутній.

Мітенки

Ви навіть не підозрювали, що вам потрібні мітенки. Десь між додатковими рукавами та рукавичками довжиною до ліктя, мітенки є не лише практичним, але й стильним елементом. Вони додають вбранню фактурності, глибини та нотку інтриги.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.