До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Окуляри для зору — найстильніший аксесуар цього року

Час, коли контактні лінзи були єдиним способом мати крутий вигляд, минув. Окуляри, які носять як любителі інтелектуального шику, так і естетики нормкору, знову стали стильним аксесуаром у 2023 році.

Miu Miu осінь-зима 2023/2024
Miu Miu осінь-зима 2023/2024

Реклама

У березні під час Тижня моди в Парижі італійський бренд Miu Miu представив колекцію, в якій Міучча Прада продемонструвала новий непересічний образ — бунтарський і спонтанний, витончений і претензійний. І його визначною частиною стали звичайні окуляри.

Miu Miu осінь-зима 2023/2024
Miu Miu осінь-зима 2023/2024

Miu Miu осінь-зима 2023/2024
Miu Miu осінь-зима 2023/2024

Цього літа супермодель Емілі Ратаковскі повернула оптичним оправам минулу славу. На вулицях Нью-Йорка вона з’явилася в образі у стилі 2000-х, який складався з широких джинсів і топа з принтом. Вбрання Ратаковскі ідеально доповнили пара білих кросівок і окуляри в овальній оправі.

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

Протягом останніх місяців звичайні окуляри для зору вдягли чимало знаменитостей, що зумовило появу тенденції на їхнє носіння. Зокрема, популярними стали моделі окулярів без оправи, які давно вважалися старомодними. Наприклад, модна стилістка Венеда Картер і Белла Гадід неодноразово з'являлися у схожих моделях із золотими деталями. Тому, якщо у вас поганий зір, а ви соромилися вдягати свої окуляри, можете впевнено знімати контактні лінзи та вдягати свою улюблену оправу. А якщо навіть у вас прекрасний зір, ви можете доповнити свій образ парою з прозорим склом без діоптрій.

Белла Гадід
Белла Гадід

За матеріалом vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.