До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 кольорів сумок, які варто додати до свого гардероба вже зараз

Зазвичай ми приділяємо багато уваги одягу та залишаємо тему аксесуарів насамкінець, щоб елегантно завершити образ. Тому важливо завжди мати під рукою сумку, яка добре вписується у різні стилі, щоб не гаяти час на роздуми. Зараз, коли починається 2024 рік, vogue.ua підбиває підсумки модних показів сезону весна-літо 2024 і представляє 6 наймодніших кольорів сумок.

Сірий

Balenciaga
Balenciaga

Реклама

Такий же шикарний, як і чорний, сірий — колір сезону. Він переважає і в аксесуарах, зокрема сумках. Класичні, ефектні і стримані сірі сумки, безсумнівно, замінять вічні чорні моделі в 2024 році. Вони ідеально підходять для монохромних образів і чудово поєднуються із вбранням інших кольорів: сірий, хоч і не привертає уваги, надає тонкого настрою класики.

Пастельно-жовтий

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Холодна зима є синонімом меланхолії. Немає нічого кращого, ніж освіжні та життєрадісні кольори, щоб оживити свій гардероб. Ось чому пастельно-жовтий, сонячний колір, який ми звикли носити влітку, цієї зими пробиває собі дорогу до модного олімпу через безліч сумок і клатчів.

Темно-червоний

Carven
Carven

Цей приголомшливий відтінок підкреслює сексуальність власниці. Червоний колір сповнений безлічі символів — від небезпеки до пристрасті та хоробрості. За даними пошуковика TagWalk, запитів на червоні сумки стало більше на 33% порівняно з минулими сезонами. Їх носять із речами темних тонів, зокрема чорними, а також світлими, як-от бежевий, — темно-червоний миттєво покращує будь-який образ.

Зелений

Loewe
Loewe

Услід за Victoria Beckham, які 2023 року представили клатч Chain зеленого кольору, інші бренди також презентують свої зелені аксесуари. У Bottega Veneta це сумка-відро відтінку хакі, у Loewe та Acne Studios — люмінесцентні мікроклатчі. 2024 року оливково-зелена або мигдалево-зелена сумка — ідеальний вибір на щодень.

Baby blue

Gucci
Gucci

Цей свіжий колір — з тієї самої пастельної лінії, що й колір Pantone на 2024 рік, Peach Fuzz, теплий і затишний персиковий тон. Сумки цього відтінку ідеально поєднуються з одягом практично будь-яких кольорів і додають затишності всьому образу.

Лате

Miu Miu
Miu Miu

Стриманий колір, який водночас тішить око своїми шоколадними тонами. Поєднуйте його з речами в тій самій гамі — від бежевого до жовтого і золотого — і будете в тренді. Одягатися так, ніби позуєте для сепії — тренд року.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.