До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В український прокат виходить фільм про Сергія Полуніна

26 жовтня у прокат виходить "Танцівник" – документальний фільм про Сергія Полуніна, найвідомішого українського танцівника у світі. Фільм Полунін представить у Києві особисто – 24 жовтня в кінотеатрі "Україна" відбудеться допрем'єрний показ.

Кадр з фільма "Танцівник" (© British Broadcasting Corporation and Polunin Ltd. / 2016)

"Танцівник" – історія життя 27-річного Полуніна, який народився і розпочав кар'єру в Херсоні, а зараз – зірка Королівського балету в Лондоні і один з найяскравіших танцівників світу. Фільм вийшов дуже особистим: він побудований на інтерв'ю з Полуніним і його близькими, які до сих пір живуть в Україні, а також на сімейних архівах героя.Режисер Стівен Кантор працював над ним кілька років, і навесні цього року в інтерв'ю Vogue UA Полунін зізнався, що останнім часом буквально жив під прицілом камери.

Реклама
Сергій Полунін в зйомці Vogue UA

Фільм скрупульозно досліджує дитинство і ранню кар'єру Сергія, котрий в 19 років став наймолодшим прем'єром Королівського балету в Лондоні, і те, яку роль в його успіху зіграла сім'я. Полунін народився в Херсоні, там же почав займатися гімнастикою, потім – танцями, а в 9 років вступив до Київського хореографічного училища, звідки в 13 років переїхав до Лондона, вигравши конкурс імені Рудольфа Нурєєва. Батькам довелося багато від чого відмовитися, щоби Сергій облаштувався в Лондоні і зміг жити в Сохо, і, як натякають творці фільму, можливо, саме це призвело до їх розлучення.

Читайте також:

Великая красота: интервью с Сергеем Полуниным

Сергей Полунин танцует в новой рекламе Diesel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.