До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Балерина Катерина Кухар про підготовку до балету "Діти ночі"

15 березня на сцені Національної опери України покажуть сучасний балет "Діти ночі". Головні партії танцюють прем'єри театру Олександр Стоянов і Катерина Кухар.

Прем'єра першої частини балету відбулася 2018 року. Його режисер – хореограф і артист Staatsbalett Berlin, Александр Абдукаримов. "Діти ночі" – балет про міфічних істот андрогінів. У давньогрецькій міфології андрогіни – істоти, які колись володіли двома парами рук та ніг, пишалися собою і вважали себе рівними Богу. Як покарання їх розділили на дві частини – чоловічу і жіночу. З тих пір кожна з цих частин змушена шукати свою половинку. Головна тема постановки – випробування, які потрібно пройти андрогінам. Романтично-містична історія розказана за допомогою готичних декорацій, сучасної хореографії та звичайно, музики: Антоніо Вівальді та Макса Ріхтера в першій частині, Філіпа Гласса, Кліффа Мартінеса, Арво Пярта – у другій.

Реклама

Прима Національної опери, Катерина Кухар, яка виконує ключову жіночу партію, з'являється на сцені в незвичному гримі. Про те, як його створювали, Катерина розповіла у спеціальному відео для Vogue.ua:

Оператор: Андрій Коротія

Макіяж: Юлія Фролова

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.