До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вісім амплуа яєчні-бовтанки з усього світу

Яєчня – здорова, смачна і проста страва, яку готують всі. І в кожній країні є фірмовий рецепт, випробуваний роками і сімейними сніданками. Як готують бовтанку в Іспанії, Франції, Англії, США, Єгипті, Туреччині, Афганістані та Таїланді.

@barithedietitian
АНГЛІЯ: класичний рецепт від Джеймі Олівера

В окремій посудині збити яйця, додавши сіль і перець за смаком. На сковороді розігріти вершкове масло і, коли воно булькатиме, акуратно влити яйця. Постійно помішуючи, тримати яєчню на вогні до тих пір, поки вона не стане майже готовою. Потім вимкнути вогонь і залишити на гарячій сковороді до повної готовності.

Реклама
@julovessashimi
ЄГИПЕТ: з фініками, петрушкою і перцем чилі

Видалити кісточки з фініків і обсмажити м'якоть на вершковому маслі. Потім влити яйця і, помішуючи, приготувати бовтанку. Врівноважити медову солодкість фініків дрібно нарізаною зеленню петрушки і харіссом – гострою пастою з перцю чилі.

@v_and_h_cafe
США: з шинкою, анчоусами і часником

Розігріти на вершковому маслі подрібнений часник, а потім влити яйця. Додати анчоуси і копчену шинку.

@ediblemelbourne
ІСПАНІЯ: з крутонами, чорізо, зеленою цибулею і паприкою

Розігріти подрібнений часник на вершковому маслі, обсмажити грінки і викласти на блюдо. У сковороду вилити збиті яйця і додати чорізо і подрібнену цибулю. Приправити паприкою.

@archerno29
ТУРЕЧЧИНА: з борошном, медом і олією

Розігріти на сковороді 50 г масла і змішати з 75 г борошна. Влити два яйця і приготувати бовтанку, наприкінці додати чайну ложку меду.

@ja_kamila_stok
АФГАНІСТАН: з томатами, цибулею, кмином, коріандром і чилі

Для ароматної східної яєчні потрібно обсмажити яйця з нарізаними часточками томатів, подрібненою цибулею, кмином, коріандром і перцем чилі.

@mind.body.cole
ТАЇЛАНД: з рибним соусом, соком лайма і цибулею

Збити яйця до легкої пінки і влити на сковороду з розігрітим маслом. Додати рибний соус, сік лайма, подрібнену цибулю і кукурудзяний крохмаль.

@aolsonphotography
ФРАНЦІЯ: з вершками і зеленою цибулею

Приготувати бовтанку на маленькому вогні, постійно помішувати і потроху вливати вершки. Додати подрібнену цибулю.

@raquel.bernacer

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.