Фаррелл Вільямс відкрив свій перший ресторан
Фаррелла Вільямса називають людиною-оркестром. Він однаково успішно займається музикою, створенням одягу і навіть працює моделлю. До цих трьох пристрастей Вільямс вирішив додати ще одну – тепер він і ресторатор. У Маямі відкрився його ресторан, який романтично називається Swan (в перекладі з англ. – лебідь, прим.ред.). Партнерами артиста стали Девід Грутман, відомий у місті підприємець, і шеф-кухар Жан Ембер.

Розташований ресторан у районі Buena Vista і оформлений відомим дизайнером інтер'єрів Кеном Фулком з використанням мотивів в стилі ар-деко. Барна стійка у формі підкови, картаті скатертини, деталі з бамбука і світла, але з теплим підтоном меблі миттєво викликають прихильність, розслабляють і зачаровують.



У себе в Instagram команда Swan вже опублікувала ролик, в якому показаний весь процес створення цього атмосферного інтер'єру.
На кухні ресторану Swan завідує французький шеф-кухар Жан Ембер, співвласник ресторану, який створив достатньо інтернаціональне меню. Тут можна спробувати спагеті з чорною ікрою, огірковий суп, карпачо з копченим буряком і рікотою або кремову поленту з солодкої кукурудзи. Окрема гордість закладу – бар Bevy і сад, спроектований ландшафтним архітектором Реймондом Джунглсом.

Фото інтер'єру: The Morelli Brothers (vogue.fr)